Skocz do zawartości

www.pinczer.com

KazioR

Rekomendowane odpowiedzi

no tak zapewne można szukać na pies reproduktor, tylko, że tych ras jest dość dużo i jeśli ktoś szuka psa dla swojej suki to raczej szuka reproduktora danej rasy, stąd takie frazy. Ja myślę, że chyba są dobrane właściwie. Przed chwilą dostałem telefon od właścicielki otrzymała pierwszy telefon. Nie zawsze to co innym się nie podoba nie przynosi efektów.

https://www.google.pl/search?hl=pl&q=pinczer+reproduktor&lr=

I chyba o to chodzi Panowie, tło kiepskie, strona do niczego ale cel osiągnięty.

KazioR

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

aczkolwiek trudne to te frazy nie sa (mowa o pinczerze, bo pewnie terriery sa trudniejsze)

Teriery sa dla mnie wielka zagwostka :)

https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...e.com&FORM=QBRE

A na pierwszym w G na moja fraze jest Katalog Wirtualnej Polski :) Durny Jagger.

hmm, a ja mam pinczerka na pierwszym miejscu i to w dodatku z moją stroną o zwierzętach, która też tutaj została oceniona jako dno.

https://search.msn.com/results.aspx?q=link%...r.com&FORM=QBRE

KazioR

www.kazior5.com

no tak, pinczerów nie jest dużo. A co myślisz na frazę królik domenę www.kazior5.com

no 394 000 na google wyszukań na to hasło, czy pozycja strony na drugim miejscu to też według Ciebie przypadek.

KazioR

pozycja strony na drugim miejscu to też według Ciebie przypadek.

Co to licytacja jakaś?? :hi:

Tak g. widzi Twoją stronę: https://66.249.93.104/search?q=cache:eMIovR...=pl&lr=&strip=1

Słowo królik pojawia się raz w title i w napchanym meta.

Pozycja twojej strony to nie przypadek tylko wynik dużej ilości linków (i dobrze). Dzięki temu jesteś wysoko.

Jak już powiedziałam to jest dział STRONY DO OCENY a nie POZYCJE W GOOGLE DO OCENY. Stony obie są nieatrakcyjne i zaprokejtowane w bardzo staroświecki sposób. Jeśli chcesz, żeby były atrakcyjne, koniecznie je zmień. Jeśli nie chcesz, żeby były atrakcyjne i interesuje Cię tylko pozycja, po kiego grzyba wstawiasz to do działu strony do oceny..?

La Palma tu żyję.

Strony www, ilustracja to robię.

Link Vault jest spoko.

Chciałem usłyszeć Wasze opinie, usłyszałem podziękowałem i nie widzę problemu, nie denerwuj się to naprawdę jest tylko wieczorna wymiana poglądów.

Pozdrawiam

KazioR

Licytację prowadzę na Allegro, po prostu podałem to co pisze na pasku wyszukiwarki,

spośród około 390,000 dla zapytania królik.

czy to nie znaczy, że znaleziono spośród 390 000 wyrażeń królik.?

Widzę, że dziwnie jesteście nastawienie wrogo do każdego kto zada jakieś pytanie, stawiam proste pytania i myślałem, że uzyskam proste odpowiedzi. A tu tylko widać arogancję i wywyższanie, czyżby tutaj znaleźli się sami geniusze?

Pozdrawiam

KazioR

Tak to jest: Zrobiłeś dobrą robotę, właścicielka zadowolona, pozycje wysokie, jesteś z siebie dumny, chciałeś się pochwalić, a tu wylali na ciebie kubeł zimnej wody (pomyj). Ale sie nie zrażaj, to forum to zmęczeni, zirytowani pozycjonerzy, więc jak się trafi klient, który się podłoży, to nie ma litości - dają upust swoim frustracjom. Zwłaszcza, że nikogo nie wyzwiesz na ubitą ziemię. :D

Eksperyment Discover.pl

Dzięki za dobre słowo i wsparcie, (cholera byłem w dołku) już miałem szukać nożyczek i uciąć kabel aby więcej nie patrzeć na ten internet. Uratowałeś króliki, jeszcze będą miały stronę aktualizowaną chociaż jest przestarzała w ramkach a i kolorki nie takie jak by sobie oglądający życzyli. Jestem starej daty więc starzyzna pozostanie.

Pozdrawiam

KazioR

www.kazior5.com

Ojej.. az mi sie lezka w oku zakrecila.. otworzylem strone i jakbym znowu zaczynal przygode z internetem. Przed oczemi stanal mi Netscape w wersji, o ile pamiec nie myli 3.0, i polaczenie z numerem dostepowym ISPa dodatkowo koszacego za minuty (bo TPSA numeru dostepowego nie miala) i ta radosc i dzikie tance gdy modem zechcial sie w akompaniamencie trzaskow i rykow piekielnych polaczyc sie na 14,4kbps... ajjj ten piekny rok 94, kiedy to moja watroba nie byla zniszczona przez liceum i studia.. wspomnienia.. ;-)

Tyle tytulem wstepu, bo strona naprawde wyglada jak nie z tej bajki. Ona nie jest zwyczajnie brzydka, ale kiczowata w ten specyficzny sposob, ktory na mysl przywodzi PRLowska stolowke z aluminiowymi sztuccami ;-). Technicznie tez wyglada jak z rzeczonego '94 (no moze z wyjatkiem animowanych gifow). Szczerze sie zdziwilem gdy w kodzie nie znalazlem tagow ujawniajacych M$ Morde jako generator i kodowania 1250..

Jedyne co moge dobrego powiedziec o stronie to ze ma dobra domene. Pisze to naprawde bez zlosliwosci bo przyjemna byla ta mala wycieczka w spomnienia ;-)

c2h5oh

"The day Microsoft makes something that does not suck is probably the day they start making vacuum cleaners"

Kolczyki | Biżuteria Swarovski

No jako stary wyjadacz zdziwisz się jak powiem, że to było zrobione Pajączkiem. Od początku wszystkie stronki wykonuję przy pomocy tego programu. Zresztą kiedyś staremu emerytowi Pan Płatek podarował pierwszą wersję. Stronie stawiam określony cel, ma być pierwsza w wyszukiwarce. Masz piękne wspomninia, 94 liceum ja też mam 44 podchorążówka.. każdy ma swoje. Cieszę się, że ubawiłem Cię do łez.

KazioR

www.kazior5.com

KazioR - Twoje rozumowanie na dluzsza mete jest bledne, gdyz jesli pierwsza w wyszukiwarce jest strona, ktora w zaden sposob nie zacheca (a Twoja taka jest - wybacz) do dalszej lektury, nawet do przewiniecia nizej, to uzytkownik wroci na SERP i kliknie kolejna pozycje. Byc moze dalsza ale ciekawiej podana...

https://' target="_blank">

sq- Aero Plan

Tylko na tej stronie nie ma nic, ( w zupełności się z Tobą zgadzam) kilka zdjęć i telefon, lecz to nie jest strona która ma zachęcić do hodowli pinczerów, to strona skierowana do wąskiego grona, osób które posiadają sukę tej rasy i szukają reproduktora, to musi być suka z rodowodem, ile osób może być w Polsce zainteresowanych, kilkaset to góra, chodzi tylko o kontakt nic poza tym. Jeśli ktoś jest zainteresowany n.p królikami to na drugiej mojej stronie jest 35 MB tekstów o królikach.

KazioR

www.kazior5.com

www.pinczer.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności