Skocz do zawartości

Strona firmy na facebooku

Sebastian.rz

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ma ktos z was jakies doswiadczeniaze stworzeniem strony swojej firmy na FB i korzysci wynikajace ale nie tyle z pozyskiwania klientow co z pozycjonowania np. piszac posty czy cos? Prosze o komentarze. Chce zamiescic na FB strone mojej firmy, zeby pomagala mi w pozycjonowaniu i mysle, jak to zrobic.

Jako firma, która zdobędzie swoich fanów, będziesz musiał sumiennie prowadzić swój profil..

W zależności od tematyki, regularne wpisy.. konkursy, czy promocje dla fanów.

Gdy już zdobędziesz fanów, profil pomaga w promocji produktu czy usługi.

Nie sądzę żeby profil firmy na FB, znacząco wpłynął na pozycje w wyszukiwarkach :D

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

Usługi informatyczne oraz reklamowe w tym pozycjonowanie w częstochowie

Nie sądzę żeby profil firmy na FB, znacząco wpłynął na pozycje w wyszukiwarkach :D

Jestem tego samego zdania, jedynie się napracujesz, a efektu pod kątem pozycjonowania dużego nie będzie !!!

Najnowocześniejszy Hotel Nad Morzem Grand Lubicz 5*
Apartamenty w Ustce tylko w pensjonacie Villa Wenel

Ale trzeba przyznac ze na ogladalnosc strony ma ogromny wplyw i warto sie nim zainteresowac.

W przypadku sukni slubnych ( sklep w stopce) 5% wszystkich odwiedzin to odwiedziny z facebooka

Czasami ludzie kozystaja z facebook like jak z dawnych favorites

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności