Skocz do zawartości

Dziwny wynik Google

maykino

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie, zupelnie przez przypadek natknalem sie na bardzo dziwne zjawisko. Wpisalem sobie w google nazwe firmy mojego znajomego i wyskoczyly mi dwa wyniki. Pierwszy o Title ktory odkad siegam pamiecia nie pojawil sie na tej stronie. Skad wiec sie wzial? W DMOZ strony nie ma. Screen Shot

Skad ten czas 5:37pm? Na strone wszedlem dopiero przed chwila a u mnie jest prawie 10:00pm

Pozdro

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Czasem google przypisuje własne Title do strony jeśli uzna że podany title jest nie adekwatny do strony. Mało tego może się zdarzyć ze pod różnymi słowami kluczowymi bedzie inny description w googlr dla tej samej podstrony ja np tak mam

Kur.....

co za głupoty opowiadacie. Godzina obok lupki sie pojawia jeśli wcześniej odwiedziłeś serwis. To jest godzina ostatnich odwiedzin Twoich tej strony.

Mowimy o durnym TITLE strony ktory nigdy tam nawet nie byl. Pytanie jest skad sie wzial i jak go zmienic.

Praca w Ameryce, Ogloszenia w USA, Oferty pracy w Nowym Jorku, nieruchomosci, wynajme mieszkanie, Greenpoint, Trenton, NJ,

Praca na budowie

Title na stronie masz za bardzo spamowy, jest to jeden z powodów dlaczego Google zmienia sobie wyświetlany tytuł na własny.

Oprócz tego (nie wiem czy to akurat reguła) wiele razy widziałem jak Title był zmieniany przy witrynach firmowych właśnie na zapytania o nazwę firmy.

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności