Skocz do zawartości

http://antykomor.pl/ - ściganie za satyrę ?

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jakby to się nie nazywało, jak się nazywa, to przyczepić by się nie było o co. Jest w PL co najmniej 5 stron, gdzie tego typu treści o charakterze politycznym są dodawane masowo, ale nie są wycelowane w konkretną personę.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Jakby co - zwolennikiem PiSu nie jestem. Mam tylko wrażenie, że czym młodszy policjant, prokurator albo ktoś z innych służb, tym bardziej szuka na siłę nawet największej bzdury byleby kogoś skazać/ukarać.

Nie wiem czy inni mają tego typu doświadczenia, ale jak widzisz starszego policjanta - wiesz, że jest szansa się dogadać, widzisz młodego to już wiesz, że to robot a nie człowiek, czym młodszy tym gorzej.

Mam wrażenie, że tutaj tak właśnie było - ktoś doniósł, ktoś inny zwietrzył zwierzynę na której można sobie nabić statystykę do awansu.

Po to była ta cała walka z systemem totalitarnym, żeby teraz ścigać ludzi za satyrę ???

Za chwilę trzeba się będzie pytać prawnika o opinię, zanim się jedno zdanie na stronie napisze.

funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego weszli do mieszkania internauty prowadzącego stronę antykomor.pl i zarekwirowali jego laptopa. Przeszukali także jego mieszkanie i piwnicę.

Miał gość szczęścia trochę, bo jakby panowie z ABW byli w gorszym humorze, to pewnie by go od razu odstrzelili.

Niedawno ktoś mówił, że "Polska to dziki kraj" i niewielu mu wierzyło :)

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

Na stronie pojawiały się złośliwe fotomontaże, zdjęcia i filmiki

"Art 135. §2 KK: Kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."

Tak czy inaczej powinniśmy dbać o wizerunek swojego prezydenta...

"Art 135. §2 KK: Kto publicznie znieważa Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3."

w takim razie wszystkie kabarety powinny siedziec juz dawno Sawka natomiast powinien dostac dozywocie

edit: a widzielisci spot w TV Palikota z Arlukowiczem w stringach dlaczego jemu nic nie robia bo trudniej bo bogaty?

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Co innego gdyby gość rzucał jakieś ordynarne przekleństwa, akurat trochę patrzyłem na tą stronę przed jej akceptacją w katalogu i pamiętam, że nie było tam nic takiego strasznego - jakiś licznik za ile się skończy prezydentura, generalnie nic co by wychodziło po za satyrę.

Dlatego mnie to z deka bulwersuje i dlatego pisałem o młodych funkcjonariuszach - tylko jakiś młody, nadgorliwy służbista-neofita mógł wpaść na pomysł ścigania za coś takiego.

Generalnie źle się dzieje ostatnio z wolnością w Polsce - jesteśmy na 1szym miejscu w UE pod względem inwigilacji obywateli przez służby.

Policja nikogo się nie musi o zdanie pytać i może w każdej chwili otrzymać listę billingową każdej osoby do kogo dzwoniła, kiedy i w jakim miejscu wtedy była - ponieważ, jak ktoś tego jeszcze nie wie, pozycję telefonu komórkowego można namierzyć z dokładnością do kilku metrów i te dane są zbierane przez operatorów.

Tak czy inaczej powinniśmy dbać o wizerunek swojego prezydenta...

Jak najbardziej - masz rację. Jeśli nawet nie szanuje się osoby - powinno szanować się urząd.

Tyle, że czy na stronie www pojawiła się satyra, złośliwość czy też materiały znieważające powinien zadecydować sąd w oparciu o materiały zgromadzone przez prokuraturę.

Co ma do tego konfiskata prywatnego laptopa, a tym bardziej przeszukiwanie piwnicy i mieszkania? Na dodatek przez ABW?

Nigdzie nie wyczytałem wiadomości, że koleś namawiał do zamachu na prezydenta i podawał opis wykonania domowym sposobem bomby.

Nie przypominam sobie też, aby kogokolwiek z naszych polityków (obojętnie z jakiej opcji) za publiczne znieważenie prezydenta (obojętnie którego) ABW rzucało na podłogę, zabierało laptopy i przeszukiwało mu piwnicę.

Wiązanie krawatów, tańce murzyńskie, wizytówki, reklamy i inne akrobacje.

Dobre strony, unikalny opis? Moderowany katalog stron i Katalog stron www - pisz po darmowe kody. Sklepy internetowe, handel: katalog askway.biz.

i co tera biedak zrobi bez kompa?

wszyscy jestesmy zagrożeni komentujac to dobrze ze siedze na sieci sasiada:)

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności