Skocz do zawartości

http://antykomor.pl/ - ściganie za satyrę ?

INOMan

Rekomendowane odpowiedzi

Przemówienie do przyjaciół Rosjan https://freeisoft.pl/?p=27535.

A co ma piernik do wiatraka? Myslałem że mówimy tutaj o zamknięciu antykomora. MaxPan, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale bardzo widac tą Twoją niechęć do PiSu. Nawet nie starasz sie tego ukrywać.

Jak niema czym argumentować to najlepiej napisać że oponent ma klapki na oczach.

Czy link do przyjaciół Rosjan nie świadczy o tym że ty nie masz czym argumentować? Bo to taka zmiana tematu.

Wszyscy co myślą po innemu stoją tam gdzie ZOMO ?

Nikt nie zamierza tak mówić, rzeczywistość to nie świat ukazany przez media gdzie z każdego przeciwnika PO robi się napaleńca, oszołoma i Bóg wie co jeszcze.

gdzieś zaginęła...

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W Polsce na pewno przegra sprawę, ale odwołanie się do Europejskiego Trybunału Praw Człowieka i ma sprawę wygraną do tego pokaźne odszkodowanie.

Szkoda, że świadomość polityczna 95% społeczeństwa jest równa 0 i dopóki będziemy głosować na partie: PO, PiS, SLD, PSL to zmian nigdy nie będzie. To partie, które mają ten sam program, te same priorytety i socjalistyczne podejście do rządów. No, ale macie przecież prawo wyboru :) Brzydzę się demokracją.

Jak już rozmawiamy o humorze i polityce, ostatnio trafiłem na coś takiego:

https://facefun.pl/static/foto/marta-31-lat-2277.jpg

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Nie pisze że jest to śmieszne, chciałem bardziej zwrócić uwagę na to że wszystkie granice przyzwoitości są przekroczone, zarówno po stronie wyborców PiS, jak i PO.

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

@MaxPan - pogubiłem się o co Ci chodzi.... Czy w każdej dyskusji musi pojawiać się RM i odniesienie do mocherów? Nie można słowa napisać przeciwko słoneczku, od razu jest atak po jednej linii. Dyskutujemy o wolności słowa i czy wjazd ABW był inspirowany politycznie czy też nie. Wrzucasz jakieś pierdoły do dyskusji a później się dziwisz, że ktoś musi odpowiedzieć Tobie per Ty... Wygląda to na typowe - a u Was biją murzynów. :)

P.S. Chłopak ma już zamiecione. Poszedł na współpracę z posłami PiS, teraz to na pewno prowokacja strasznej opozycji. :)

MaxPan, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, ale bardzo widać tą Twoją niechęć do PiSu.
a musiałem by to ukrywać? bo nie rozumiem.

Polityka to wytrawna gra, niektóre są marnymi graczami a inni nie, I niema to nic wspólnego z wolnością słowa, programami i td. Niema w Polsce partii co chce gorzej dla Polski, chce żeby Palakom żyło się gorzej. Ale drogi są rożne. W wyborach tak naprawdę wybiera się drogę która nam pasuje. Ale jeżeli większość wybiera prezydenta to nie znaczę ze to nie jest Polskim prezydentem, i ze trzeba wysyłać jego na stale do Moskwy, bo tam jego miejsce.

A marsze z pochodniami tego domagają się wprost.Poziom dyskusji zawsze sprowadza się do jednego, co ułatwia PO wygrywanie kolejnych wyborów bo nikt zdrowo myślący nie chce dopuścić do władzy ludzi porównywających własnego prezydenta wybranego w demokratycznych wyborach do Stalina ( co w konsekwencji do Hitlera). Bo nit nie podważa ze jeden drugiego byli warte.

Sami siebie zjadacie od środka, negowanie wyboru większości, to negowanie zasad demokracji, podstaw współczesnego państwa.

Zawsze trzeba trzymać poziom, a obrażanie innych (klapki na oczach) świadczę tylko o właśnie politycznej słabości i słabości argumentów

MaXPan ma rację, nie zauważacie jednego, kroki, przeciwko osobie która znieważa Prezydenta są słuszne, określa to kodeks karny.

Nie chodzi o to kto akurat zajmuje to stanowisko tylko o urząd.

Tylko że za czasów byłego Prezydenta było tak, że klecha z Torunia pluł publicznie na ten urząd, a Kaczyński udawał że deszcz pada.

Założycielowi tematu chyba chodziło o obiektywną dyskusję nad tym, czy przegięciem jest zamykanie strony internetowej krytykującej prezydenta a nie na dyskusji która partia jest mniej a która bardziej FAJNA.

Sami siebie zjadacie od środka, negowanie wyboru większości, to negowanie zasad demokracji, podstaw wplecionego państwa.

Przepraszam bardzo ale czy ja powiedziałem, że neguje wybór ówczesnej władzy?

Demokracja polega chyba na wolności słowa i na możliwości posiadania WŁASNEGO zdania, więc Max~, nie neguj demokracji proszę :)

P.S.

Zjadanie siebie od środka nie jest Twoim zdaniem obraźliwe? Przed chwilą krytykowałeś przecież klapki na oczy. Wyczuwam hipokryzje.

gdzieś zaginęła...

Tylko że za czasów byłego Prezydenta było tak, że klecha z Torunia pluł publicznie na ten urząd, a Kaczyński udawał że deszcz pada.

Wszyscy pluli, łącznie z Komorowskim, Tuskiem, Niesiołowskim, Giertychem, Rydzykiem, Wajdą i resztą towarzystwa. Ktoś za to poniósł konsekwencje? Pamiętacie co działo się za Kwaśniewskiego, pewna gazeta (Życie jeśli dobrze kojarzę) upadła po prostu, opublikowała niewygodne informacje (podobno niesprawdzone/nieprawdziwe). Każdy polityk ma ciągotki do takich rzeczy (czy to Kaczyński czy Tusk), problemem jest to, że obecnie nie ma żadnej kontroli (głównie mediów). Wszyscy jedziecie na jedną linię, kadzicie sobie i zaklinacie jak to jest pięknie. Rządzi PiS jadą jedni, rządzi PO - jadą inni. Jak wygra SLD to połączycie siły i będziecie jechać po komuchach. Ciekawe tylko co robią w Waszych profilach te reflinki skoro kraj się tak rozwija, musicie dziadować na poleconych? Dziwne...

Wygląda na to, że najrozsądniejsi to te 45-55% społeczeństwa które nie głosuje, ma to po prostu gdzieś. Szczęście, że należę do tej grupy, olałem wszystkie wybory w których mogłem głosować. Zachęcam wszystkich do tego samego, jak frekwencja zjedzie do 15-20% to wtedy będzie łatwiej coś zmienić za mniejszą kasę. :)

Staram się nie wypowiadać w politycznych tematach, ale...

Zobaczcie że zarówno PiS jak i PO zależy na tym żeby była między nimi nieustanna walka. Generalnie wszystkim partiom w sejmie chodzi o to żeby się o nich mówiło i żeby parte, które są poza sejmem, były pomijane w jakiejkolwiek dyskusji publicznej i "nie miały szans przekroczyć progu wyborczego". Ma być tak: nie chcesz socjalistycznego PiS idź głosować na socjalistyczne PO, SLD czy PSL. A czym się w ogóle różnią te partie? Ja żadnych różnic jeśli chodzi o opiekę społeczną, emerytury, służbę zdrowia i zmniejszenie wpływu państwa na życie człowieka nie widzę.

Generalnie jakakolwiek sens jest w partiach które są poza sejmem, bo cel partii będących u władzy jest jeden: utrzymanie władzy wszelkimi możliwymi środkami. I nie ma tu żadnego znaczenia czy chodzi o PO, SLD czy PiS. Ważne żeby grzać stołki i uchwalać kolejne regulacje prawne, które dadzą pracę urzędnikom, który z wdzięczności będą na nas głosować.

Typowa retoryka dla ludzi z znanego obozu :),

........

Główne to nie obrażać , nie wyzywać od tych co maj klapki na oczach, sterowane mediami tymi "złymi", bo RM ogólnie jest ok, ono nie steruje, ono wskazuje drogę :o, ta właściwa...

Klapki sporo większe niż się spodziewałem, na co wskazują kolejne wypowiedzi. Zarzucasz innym brak argumentów, wykazując się przede wszystkim brakiem argumentów.

Na klapkowej jeno podstawie sugerujesz moje sympatie względem "znanego obozu", RM, mocherów itd. Jedyne wyjaśnienie to właśnie bardzo duże klapki. Każdy kto uważa inaczej musi być pisowcem, wyznawcą RM, Rydzyka, mocherem.

Od 20 lat jestem korwinowcem i ani trochę się tego nie wstydzę.

I powtórzę :-)

żeby porównywać akcję Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego o 6 rano do nadgorliwego policjanta na dworcu trzeba mieć klapki na oczach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności