Skocz do zawartości

Koniec SuperSpamera

michal

Rekomendowane odpowiedzi

Komunikat w sprawie akcji "SUPERSPAMER"

Administrator i moderatorzy forum.optymalizacja.org inforumją użytkowników, iż dział SUPERSPAMER został ostatecznie zamknięty, natomiast uczestnik forum posługujacy się nickiem CEREBRU został pozbawiony tytułu SuperSpamera, jakkolwiek podtrzymujemy opinię, że swoimi działaniami w pełni na ten tytuł zasłużył.

Pragniemy wyjasnić tym z użytkowników forum, którzy nie zorientowali się w charakterze akcji "SuperSpamer" i w dobrej wierze kierowali do Cerebru zgłoszenia spamu, że nasze działania miały naturę prowokacji, której celem było praktyczne potępienie praktyk stosowanych przez Cerebru.

W związku z tym, że w ostatnim czasie rozwój akcji nie był zgodny z naszymi intencjami, a użytkownik Cerebru był postrzegany przez część forumowiczów jako oficjalny przedstawiciel forum.optymalizacja.com do spraw spamu - zdecydowaliśmy o zakończeniu akcji i o podaniu do publicznej wiadomości naszego stanowiska w formie komunikatu.

Oświadczamy, że użytkownik Cerebru nie był i nie jest w żaden sposób

związany z grupą inicjatorów forum, natomiast podejmowane przez niego działania, szeroko komentowane w poszczególnych wątkach forum - zasługują na wyraźne i zdecydowane potępienie jako naruszające elementarne normy etyczne.

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaka szkoda :)

Ehh nie mozecie sie ludzie zdecydowac, ja zglaszam spam wszystko robie, potem temat jest zamkniety.

Brawa dla Michala i uczestniczacych w zamknieciu uzytkownikow... =D> =D> =D>

CEREBRU napisał(a):
Brawa dla Michala i uczestniczacych w zamknieciu uzytkownikow...

Dziekuje bardzo :)

1. Prosilbym Ciebie zebys na wszystkich forach, ktore zaspamowales swoja oferta, zmienil link do avatara z tego forum. Ja nie rozdaje ludziom transferu, jezeli tak myslales to byles w bledzie.

2. Rowniez prosze Ciebie po raz kolejny o zastanowienie sie nad tym co piszesz i nie wypisywal bredni. Jezeli to co chcesz napisac nie wniesie nic do dyskusji to sobie daruj.

3. Zrob cos z szablonem na Twojej stronie, bo czas ucieka.

:-({|= :-({|=

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

bartek-b napisał(a):
zdołowaliście cerebru i już mu strona nie chodzi.

nie martwil bym sie tym, serwer na ktorym ma strone jakos ciezko teraz chodzi, pewnie juz niedlugo pojawi sie znow. :)

PING idysk.com (81.169.153.119): 56 data bytes

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=0 ttl=47 time=115.7 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=1 ttl=47 time=114.1 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=2 ttl=47 time=162.1 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=3 ttl=47 time=216.9 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=4 ttl=47 time=229.5 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=5 ttl=47 time=221.7 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=6 ttl=47 time=165.9 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=7 ttl=47 time=146.5 ms

64 bytes from 81.169.153.119: icmp_seq=8 ttl=47 time=119.2 ms

--- idysk.com ping statistics ---

10 packets transmitted, 9 packets received, 10% packet loss

round-trip min/avg/max = 114.1/165.7/229.5 ms

To ten SuperSpamer to był żart...acha... :mrgreen:

michał napisał:

Ja nie rozdaje ludziom transferu, jezeli tak myslales to byles w bledzie. 

Nie bywam tu bardzo często ale czasami zdawało mi się pobrykać po forum, teraz to zastanawiam sie nad każdym zapytaniem kierowanym do bazy. :)

...

beha napisał(a):
Nie bywam tu bardzo często ale czasami zdawało mi się pobrykać po forum, teraz to zastanawiam sie nad każdym zapytaniem kierowanym do bazy

Nie o to chodzi. Cerebru dodal sobie na tym forum avantaraka i pozniej w innych forach podawal do niego link. A wiec w praktycey wygladalo to tak, ze inne fora ciagnely z FiO avantara Cerebru.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności