Skocz do zawartości

Czego słuchacie w polskich klubach :)

stwor_ziom

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja słucham wyłącznie tego co gram :) Matko jak ja dawno nie byłem w klubie jak nie grałem... No i zdecydowanie to inny rodzaj muzyki. Szczerze to mocno mnie w brzuchu przewala jak słyszę takie łup, łup, łup ale to może dlatego, że wolę zielone niż białe czy niebieskie. Lubię w klubie zwolnić nie przyspieszyć. Jeśli o mnie chodzi to zdecydowanie funk, oldskul rap, break beat i wszystko co się opiera na żywych instrumentach lub samplach. Jeśli już elektronika to dubstepy podzielone na pół z drumami ewentualnie bmore ale to już jak ewidentnie jest publika jak z reaktora. Nie obrażając nikogo ale przynajmniej większość takich technojebnych imprezowych fanów nie prezentuje zbyt dużego poziomu intelektualnego. Polecam dokument HBO "Czekając na sobotę". O ile się nie mylę to jest tam Reaktor lub Arena w Strubinach pokazana (ten sam właściciel).

A jak chcesz dobrą playlistę na lato to proszę:

https://www.youtube.com/watch?v=gvGkVLrhDLA

https://www.youtube.com/watch?v=HHdmt9FxlYo

https://www.youtube.com/watch?v=mSOINigFU2E

kurde 3 dni bym tak mógł :)

• 3 tygodnie później...

Kiedyś jak było gdzie jeździć to Trendi Rusinów, Mega Music Wilga, Blue w Staroźrebach itp. i muzyka np. Randy Katany. Teraz gdy to już tylko komercja i kopia tamtych niezapomnianych imprez przez co dałem sobie spokój z graniem w klubach, teraz to wole coś wolniejszego typu funk i czasem jakieś mocne duby electro połączone z powolnym spijaniem drina ;) Obecnie to wygląda to tak jak napisał MKS...

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

@M_K_S dlatego to o czym piszesz w żadnym stopniu nie reprezentuje muzyki elektronicznej - techno. Muzyka i ludzie przedstawieni w tym filmie to komercja, jak to się mawiało kiedyś w światku undergroundowym - "vixa". Jeśli się orientujesz to dobrze wiesz, że techno to nie ten szit lecący z "Eski" czy dziadostwo typu "Tiesto" i tym podobne gady! Ww. "Katana" kolejny syf....ehhh...Pisząc techno, mam na myśli szeroko pojętą muzykę elektroniczną na poziomie zaczynając od detroit, minimal, tech-house, acid, uk, drumy!

@Mar_Dal oj dobrze wiem co to vixa ;) uwierz... Co do muzyki elektronicznej nie twierdzę, że jest zła bo i w niej są mega perełki. Najważniejsze to się nie zamykać aczkolwiek mam bzika na pkt żywych instrumentów i ogólnie muzyki na żywo.

czy dziadostwo typu "Tiesto"

Nie jestem jakimś fanem Tiesto, ale nie przesadzaj ,że to vixa...

Vixa to, to co jest w pierwszym poście to nie mam wątpliwości :)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

@Krisss - jest ich trochę... ja niestety jeśli gram to trochę komercyjniej ale staram się dużo funków i bbeatów mieszać. Ale jeśli chcesz mega funkowej imprezy to sprawdź Spike'a, Deszcza, Przeplacha. Nawet Hubson i Frodek ostatnio dość mocno funkowo grają. Jeśli chodzi o technikę to Spike i Przeplach zamiatają!

sprawdź Spike'a, Deszcza, Przeplacha

Znam, lubię, chodzę na imprezy jeżeli mam okazję. Od siebie dorzuciłbym jeszcze Cookie Monstera, Druha Sławka (parę lat temu jego imprezy to był ogieeeń), Kixnare'a (sporo soulu i przede wszystkim newschool rap).

Dzień bez afery na PiO jest dniem straconym :)

small_logo_footer.jpg

M_K_S świetna muza, typowo moje klimaty. W jakim klubie grywasz?

Cytując OSTRego: "dziś muzyka to syf, a nie przełom jak kiedyś" ;)

Jeśli chodzi o kluby... ostatnio zdecydowanie wolę puby, ale jak już to poznańskie kluby, w których grają rap i te klimaty.

Chociaż lubię też bardzo Heaven w Zielonej Górze, to w Lesznie nie nadąża.

może dlatego, że wolę zielone niż białe czy niebieskie

Ha ha dobrze powiedziane :P Mógłbym się pod tym podpisać ;)

PS. Dj Hazel... czy to jest ten od słynnych tekstów z Manieczek typu: "weź pigułkę!" lub "bo nie ma białego!" ??? :D

boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności