Skocz do zawartości

SEO Katalog 16000 BL

Koobe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za komentarze.

Zapraszam do kolejnych wpisów, gdyż od teraz co 3 darmowy wpis drogą losowania będzie otrzymywał rangę SILVER na 30 dni!

O wylosowaniu zostaniecie powiadomieni droga e-mailowa.

Miłego SEO-wieczoru :))

15 tysi BLek z czewgo większość to site wide na darmowych forach pun.pl, forumbiznes i paru innych co w suie daje kilka linków zaledwie...

nie ma szału :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

15 tysi BLek z czewgo większość to site wide na darmowych forach pun.pl, forumbiznes i paru innych co w suie daje kilka linków zaledwie...

nie ma szału :)

Marketing :P

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Ja też ustawiłem na 500 bo opisy są fajniejsze po tym zabiegu. ludzie się bardziej przykładają. A ten utarty zestaw 350 to tylko "copy paste technology" lecą.

Katalog WWW - moderowany katalog polskich stron

zakład krawiecki - sklep z odzieżą, zakład krawiecki w wielkopolsce

trociny dla koni - antyalergiczna ściółka dla zwierząt

Dokładnie, albo ludzie wtedy piszą bzdury albo .. nie omijają taki katalog szerokim łukiem.

Na taką dużą ilość opisu powinny sobie pozwolić mocne katalogi z długim stażem w sieci a tak człowiek się naprodukuje by po czasie zobaczyć brak strony bo właścicielowi zabrakło chęci lub kasy na przedłużenie kata.

właścicielowi zabrakło chęci lub kasy na przedłużenie kata.

Co do mojego nie ma obawy :D Wszystkiego tu nie napiszę, ale będzie działać...

Generalnie jest plan zrobić z niego porządny katalog z dobrym PR i dużą ilością tekstu. Oczywiście po czasie będzie również płatny - jak się rozwinie przejmie go firma.

Ten też pewnie nie znike kolegi z tematu bo plan jest zrobić go płatnym. A to raczej świadczy o tym, że szybko z neta nie ziknie.

Katalog WWW - moderowany katalog polskich stron

zakład krawiecki - sklep z odzieżą, zakład krawiecki w wielkopolsce

trociny dla koni - antyalergiczna ściółka dla zwierząt

W sumie nawet niezły, jednak dziwne, że nie natknąłem się na niego wcześniej skoro ma tą "armię" linków (w cudzysłowiu ze względu na post zgreda). Ale, że płatny już po 1000 to trochę szybko :D

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności