Skocz do zawartości

Adsense notifier

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

zainstalowałem już FF 1.5 i nie ukrywam, że mam niemałe problemy z AdSense Notifier - plug-in nie loguje mi się na konto co skutkuje tym, że nie mam danych na pasku przeglądarki.

Problem znika gdy sam ręcznie zaloguje się na konto - wtedy AdSense Notifier już poprawnie się loguje.

Myślę, że nie ma to nic wspólnego ze zmianami wprowadzonymi w FF 1.5, bowiem problemy z logowaniem pojawiły się kilka dni po tym jak nową przeglądarkę zainstalowałem.

Czy u Was także AdSense notifier szwankuje ?

Tak, szwankował. Gotowa jest łatka na ten problem. Kliknij w update firefoksa i tam wybierz ASN. Powinno poskutkować.

Wiesz co... niebardzo rozumiem... jaki "upate firefoksa" nie mam ikonki o dostępnych aktualizacjach w menu Pomoc: sprawdź dostępność aktualizacji nic mi nie znajduje.

Możesz nieco rozwinąć myśl ?

A powiedzcie mi niedoświadczonemu, czy tego typu programy jak ta wtyczka, czy choćby samodzielna aplikacja AdSense Calculator, są bezpieczne? Nie wiem jak z nimi, ale w tego typu programach trzeba podać login i hasło żeby pobrać dane z konta adsense. A wiadomo, że napisanie funkcji przesyłającej dane dostępowe do autora jest banalne. A może się mylę? mam nadzieję ;)

rubisz, nt. bezpieczeństwa AS Notifiera tutaj był wątek >

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=7730

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

No tak to jeśli chodzi o notifiera, ale ja np. nie korzystam z ff i nie mam takiego zamiaru. A kodu niezależnej aplikacji nie przeanalizuję bo albo nie umiem albo nie mogę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności