Skocz do zawartości

DARMOWY katalog stron

yourluxury

Rekomendowane odpowiedzi

Startujesz z nowym katalogiem, więc daj podkategorie od siebie, ponieważ jeśli ktoś chcący dodać wpis wejdzie na taki katalog, to wpisu nie doda. A wątpie, aby wrócił sprawdzić czy już może jego zaproponowana kategoria została dodana.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Taka drobna uwaga - w kategorii Internet i komputery jest podkategoria Katalog firm, co proponowałbym przenieść do kategorii Katalogi (skoro taka jest). Dwa wpisy zaraz dodam. :) I rzeczywiście podkategorii mógłbyś sam trochę pododawać.

Szukasz rzetelnego serwisu poświęconego tematyce nowych technologii ? Zajrzyj na vortal.fastpc.pl, gdzie każdego dnia publikujemy nowe interesujące treści.

Ehh ja czegoś nie rozumiem chyba. Kupuje katalog. Stawiam go na serwie wykupionym na 5 lat i go opłacam. Udostępniam go za darmo i akceptuje prawie wszystkie wpisy. Nie wymagam linku zwrotnego. Wydaje kasę na jego pozycjonowanie i podnoszenie PR. W wy macie pretensje że nie dopracowuję podkategorii, bo wam się nie chce składać propozycji, które ja bym akceptował. Typowa mentalność polaków, dlatego już od dawna tutaj nie mieszkam.

dziwna sytuacja, bo ja od lat tu mieszkam i nie narzekam :zdziwko:, wież się za prace zamiast narzekać . Koledzy nie z lenistwa podpowiadaj a chca tobie doradzić co zrobić zęby katalog był jeszcze lepszy.

Teraz rozumiesz?

p.s ogólnie ryba z frytkami złe działa na komórki mózgowe, czytałem w jakimś czasopiśmie ;), wiec wracaj i będziesz wszytko rozumieć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności