Skocz do zawartości

Ile BL mają wasze zapleczówki

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie ma szans :P

Hasło katalog stron dla "domorosłych" pozycjonerów (sorry za określenie) to tak samo jak alledrogo dla większości kupujących.

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Heh, ostatnio czytam, że każdy sposób niewiele daje(niewiele daje != traci moc). Katalogi, profile na forach, pr też nic nie warte, precle też nic nie warte

- katalogi - w większości to prawda (tylko za duży "przemysł" wokół nich istnieje, aby to otwarcie potwierdzać)

- profile - od dawna

- precle - od dawna

- pr - nieprawda

to moze nas oswiec, co dziala?

bo moze ty poprostu nie umiesz tego wszystkiego uzywac?

Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik-

NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO

428x60.gif

to moze nas oswiec, co dziala?

Np. kupowanie dobrych linków.

bo moze ty poprostu nie umiesz tego wszystkiego uzywac?

:)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ja ostatnio na jedną swoją zapleczówkę dałem (testowo) 70 k linków z sb

wskoczyła moment do top 10 ale po dwóch dniach trochę spadła ale trzyma się i YBL ma już 440

może to nie wiele ale cały czas pracuję nad nią

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

Ja w swoją zapleczówe przywaliłem 40k z SB i nie weszła do TOP100 na żadną frazę (puszczałem na dwie). W tej chwili mam 964BL w Y a "blast" był z 3 miesiące temu. Wiadomo że lista liście nierówna, pewnie ja miałem tą gorszą :)

Katalog ślubny i katalog motoryzacyjny - zapraszam.

Lakiery samochodowe - wyjątkowe farby House Of Kolor

IT, nie pisz tak. Chyba, że chodzi Ci o "pozycjonowanie przemysłowe" nie amatorskie.

Poza tym moje działania do Twoich się nie umywają... Ja sobie siedzę w piasku i babki buduję.. Nie ma co porównywać.

Przecież link to link, a do zaplecza się przyda i jakości najlepszej mieć nie musi...

A YBL mi rośnie i ma już zawrotne 550. W tak krótkim okresie mi to odpowiada.

Ok, jakie założenia testu?

Mam jedną niezindeksowaną zapleczówkę, która stoi na świeżej domenie, może zrobię na nią blasta bez dodatkowych źródeł linków i będe monitorował pozycję w G.

podłącze sie pod temat co ma wartość a co nie. jak ocenianie wartość własnego serwera, na unikalnym IP, bez smieciowego sasiedztwa itp itd?? mam mozliwosc postawienia takich 4 serwerów w oparciu o istniejącą infrastrukture tzn łącza prąd itd jedyny koszt to kupno serwerów. kalkuluje wady/zalety i ciagle nie moge sie zdecydowac...??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności