Skocz do zawartości

Ile BL mają wasze zapleczówki

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

ok, monitoruję YBL zapleczówki i już ma 800 więc linki "gdzieś" są

Co inna sprawa: jak długo czeka się na "efekt" zaplecza?

Jak już to czytasz to zobacz moje PUFY, może coś dla siebie wybierzesz ;)

Napisz, że jesteś z PIO a wysyłkę masz gratis :)

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Sb od dawna praktycznie nic nie daje.

proszę Cię ...

seoki nie daja, sb nie daje, swl'e już dawno nie dają, xr też nie. nic nie daje, a w serpach ciągle rośnie pozycjonerom...

mam sb od tygodnia, wale w jedna subdomene zapleczową z list harvestowanych osobiście. właśnie sprawdziłem wyniki dla fraz:

1. 46 miejsce

2. 62

3. 76

trzy pozostałe bez wyników w googlu.

frazy mocne, sprzedażowe. wyników średnio 5,5 mln

jest to subdomena, ma już 1200 bl w yahoo. była goła, założona 2 tygodnie temu, bez linków z innych źródeł.

to daje czy nie daje?

Pzdr

Jak strona guestbooka ma np pr 6 jest na domenie edu lub gov to nic dziwnego ze taki link jest mocniejszy niz np :

pod warunkiem, że wpis nie jest 134-tym od góry co zdarza się z podobnym prawdopodobieństwem jak 5ka w totku ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

@it - wykluczyles prawie wszystko.

Budujesz zaplecze ze 100-200 domen , linkujesz miedzy sobia i masz efekt?

Odnosnie SB - blast na jakies 200k - fraza finansowa - 2 członowa - 700k w google. skacze miedzy .11 - .31 pozycją. Reszty keywordow jakie podałem nie chce mi sie minitorować.

Czyli jakimi sposobami linkujecie skoro nie uzywacie niczego ? Zastanawia mnie na ile tutaj ludzie proboja zmylić konkurencje a na ile naprawde chca sie udzielić w wątku.

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

Jakie dywagację :tort: zgodzam się z Marcinem (it_management).

Ile BL mają nasze zapleczówki to raczej dosłownie Ci nikt nie powie a jak powie to nie wiadomo na jakie frazy więc lipa z takiego pytania. :piwo:

To wszystko jest uwzględnione od frazy i od konkurencji i nie zgodzę się z niektórymi z forum że lepiej niech zapleczówka nie wyprzedzi strony docelowej. Moim zdaniem (trochę dziwnym i oczywistym, wiem :) ) ale powinna wyprzedzić jeżeli będzie lepsza... :)

Polecam ----> Ogród na balkonie <----- polecam

Polecam ----> Katalog firm <---- Polecam

@it - wykluczyles prawie wszystko.

Budujesz zaplecze ze 100-200 domen , linkujesz miedzy sobia i masz efekt?

Odnosnie SB - blast na jakies 200k - fraza finansowa - 2 członowa - 700k w google. skacze miedzy .11 - .31 pozycją. Reszty keywordow jakie podałem nie chce mi sie minitorować.

Czyli jakimi sposobami linkujecie skoro nie uzywacie niczego ? Zastanawia mnie na ile tutaj ludzie proboja zmylić konkurencje a na ile naprawde chca sie udzielić w wątku.

Od czego jest chociazby zenno lab ? Jakos nigdzie nie widzialem zeby ktos odpowiedzial : linkujemy z komentarzy na drupalu albo ze skryptow wikipedi

jak wyprzedzi to robisz 301 i jest fajnie. łatwiej wypozycjonować zapleczówkę dobrze zoptymalizowaną i z dobrą treścią, niż np. sklep.

już udowodniłem IT_management że SB nadal działa. może nie rewelacja, żeby robić top'y ale pod linkowanie zaplecza jak najbardziej.

Marcin :) właśnie o to mi chodziło

banalny ja to robię od wiele miesięcy, a świat od tygodni robi to tylko dla tego ze jeden debil udostępnił moda za darmo.

a IT wspomniał o tym właśnie wtedy jak prawie każdy rozgarnięty już miał moda :piwo:, a spamował drupa on już od dawna i jeszcze parę osób z Polski co widać było w linkach.

Chodzi o to ze na PIO niema sensu zbyt dużo się dzielić bo automatycznie to straci sile, moc i sens. Ogólnie teraz idzie tendencja na znalezienia mniej tradycyjnych sposobów pozyskiwania linków, ale to się dzieje w ważkich grupach pozyjonerow co wspólnie robią testy, zlecają narzędzia czy modyfikacje,tworzą listy, a dalej korzystają z wspólnie wypracowanej wiedzy czym lepsza i zgrana grupa tym lepsze ma napracowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności