Skocz do zawartości

Ile BL mają wasze zapleczówki

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

It_management: bodajrze pierwszą osobą która wspomniala o komentarzach na drupalu byłeś właśnie Ty ;)

MaxPan: cały świat od kilku tygodni ostro spamuje drupala więc nie ma problemu.

Spierałbym się w tej kwestii bo chyba wcześniej pisałem o tym w dziale SB. Jednak mogę się mylić. :)

I to nie tygodnie tylko miesiące.

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kalendarzu nie zapisywałem kiedy to zobaczyłem ;) . Chodzi o to że info na PIO pojawia się wtedy kiedy to już tak naprawdę niema żadnego znaczenia, ale niema w tym nic dziwnego w końcu to otwarte ogólnie dostępne forum, i ma w tym tez wiele uroku.

p.s udostępnienie tego moda dla wszystkich uważam za błąd

Hej!

Ile BL mają wasze zapleczówki i czym najczęściej je linkujecie?

Jeśli pod SWL to tyle ile SWL wymaga 100 -400 BL i tutaj wystarczą Ci wszelkie automaty, czy działają czy nie to nie ma znaczenia byleby LD rosło.

Jeśli chodzi o porządne zaplecze to tak jak IT mówi - nie ilość tylko pozycja czyli normalnie pozycjonujesz taką stronę.

Ciekawe żadne linki nie działają a strony się pozycjonują :)

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności