Skocz do zawartości

Pozycjonowanie - kolejne metody

Rekomendowane odpowiedzi

Z pkt widzenia seowca - jak sprzedawac narzedzie to tylko w momencie gdy nie daje ono juz prawie zadnych efektow - po to zeby wyciagnac jeszcze dodatkowa kase.

Czy też sprzedawać wiedzę, jak już przestaje być aktualna ? - znaczy robić szkolenia ? :)

M

Mocne :-)

• Odpowiedzi 48
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy też sprzedawać wiedzę, jak już przestaje być aktualna ? - znaczy robić szkolenia ? :rolleyes:

albo tak mówić żeby w zasadzie nie powiedzieć nic :) Wówczas warunek braku aktualności nie musi być zdecydowanie spełniony. No, ale chyba nikt tak naprawdę nie liczy na uzyskanie naprawdę poważnej wiedzy ze szkolenia ;)

Od tego sa pytania z sali : jesli ktos nie pyta -nigdy nie uzyska tego co chce.

Co do dzielenia sie wiedza - bez urazy ale akurat porownujac moje 2 publiczne szkolenia do konkurencji w Pl merytorycznie bijemy ich na glowe - organizacyjnie lezymy to fakt.

Zawsze bedzie tak ze nikt nie podzieli sie z wami wiedza ktora da wam "power" w przyszlosci.

Zawsze bedzie tak ze nikt nie podzieli sie z wami wiedza ktora da wam "power" w przyszlosci.

:) - Najważniejsze, że klienci są zadowoleni po ukończeniu szkolenia. :tancze: i że z tego jest jakaś kasa...

Nie mam nic przeciwko szkoleniom - nie byłem i raczej nie będę.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zabawne jest przyglądanie się tego typu dyskusjom.

Pytanie do autora tematu - czy naprawdę myślisz, że ktoś poda Ci receptę na sukces? Może od razu poproś, żeby właściciel domeny TOP1 pozycjonowanie zrobił cesję tej domeny na Ciebie/Twoją firmę, albo chociaż zrobił Ci przekierowanie na Twoją domenę?

Otworzę Ci oczy - NIKT nie poda Ci recepty na sukces. I dodam Ci jeszcze jedną najbardziej kluczową opinię - im więcej osób piszę o danym narzędziu, tym szybciej trzeba z niego uciekać. Jak piszą, że program X jest dobry, to go nie kupuj, bo za 2-3 miesiące (góra rok) nie będzie miał ŻADNEJ wartości. Twórz własne, innowacyjne narzędzia. Tylko te mają power.

Przecież te nowe metody sa własnie recetpą na sukces i wydaje mi się, że jak już te nowe metody przestaną byc takie nowe, algo sprawi, że nie będa już tak skuteczne, to pojawią sie o nich i tematy i szkolenia na ich temat, cieprliwości :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Przecież te nowe metody sa własnie recetpą na sukces i wydaje mi się, że jak już te nowe metody przestaną byc takie nowe, algo sprawi, że nie będa już tak skuteczne, to pojawią sie o nich i tematy i szkolenia na ich temat, cieprliwości :)

Otóż to. Jeszcze są osoby, którzy myślą i nie szukają sukcesów opartych na cudzej pracy (np. sprzedaż cudzych list do XR).

O widze kolejny burek szczeka z oszczerstwami. Słuchaj ziutek nie zaśmiecaj tematu.

@Zakręcony zgadzam się ale tak jak ludzie wieszczyli 5 lat temu i 3 lata temu koniec seo (co jak widac nie było prawdą) tak dzis coraz śmielej pojawiają sie głosy, które wskazują, że jedna ze skuteczniejszych metod (w najbliższym czasie) będzie linkowanie z twitterów, fb i podobnych towrów.

Pamiętajcie, że Gugiel też nie może sobie pozwolić na zbytnie manipulowanie wynikami, poniważ siedzi mu na karku np. komisja europejska, która ostatnio sprezentowała im ładną karę. W Stanach też mają swoje komisje.

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

IMHO zabieracie się od (_!_) -y strony kombinując jak zdobyć linki z cudzych stron, chyba lepiej jest się skupić na procesie automatycznego tworzenia własnego "zaplecza" tematycznego połączonego z jego interakcyjnością ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie każdy na tym forum robi trudne frazy , a średnie bez dużego problemu można zrobić bez zaplecza. Jednak dywersyfikacja źródeł linków powinna raczej pomóc. Koszty dobrego zaplecza nie są małe , a i łatwiej takie strony namierzyć (choć oczywiście można na wiele sposobów to ryzyko ograniczyć).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności