Skocz do zawartości

Ile wybrac slow kluczowych ?

interkris

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wlasnie koncze umowe z pewna firma (nie wiem czy moge tu podac nazwe?) , ktara to nie wywiazala sie z umowy na wypozycjonowanie 2 slow kluczowych dla mojej strony.

Otoz po 2 mies. -po tym jak sie zapytalem jak sie miewa moja strona , laskawie powiedzieli mi zebym napisal rezygnacje bo oni sobie nie radza.

Dodam tylko ze firma byla z Polski a pozycjonowanie mialo isc na google.co.uk .

Teraz jestem w trakcie poszukiwania i chyba juz znalazlem pewna duza firme brytyjska. Moje pytanie brzmi czy lepiej jest wybrac 2 , 3 silne frazy i czekac na wynik czy np.11 mieszanych slabszych i gorszych. Na czym skupi sie taka firma czy nie poda mi na talerzu dobre wyniki ze slabszymi frazami kluczowymi bo tak jest latwiej?

Umowa jest zawarta na czas nieokreslony wiec w kazdej chwili moge powiedziec good bye. Z tym ze samo przygotowanie strony kosztuje sporo ok £ 400.

Firma seo serchquest z UK o ktorej pisze , chwali sie na swojej stronie pokazujac kilkadziesiat firm i na jakie slowa kluczowe zostaly wypozycjonowane.

Pozdrawiam

Ty powiesz "gud baj", a oni gudbajną swoje linki do Twojej strony. W takim wypadku możesz być stratny na tym dwukrotnie. Lepiej przemyśleć taką decyzję. Wracając jednak do tematu. To zależy od tego w jakiej branży działasz. Z "małego" doświadczenia wiem, że jedna fraza może stanowić bardzo duży procent wszystkich wejść na daną stronę. Wszystko jednak zależy od tego, co to za fraza.

Zgadzam sie z "Pan Seo".Wszystko zalezy od branży w jakiej działasz a także na jak trudne frazy pozycjonuje ci ta firma.

Lepiej wybrać frazy o średniej konkurencji lub frazy regionalne (np.czynnośc plus miasto) w google niż jedną bardzo trudną, gdzie konkurencja jest olbrzymia.

Sluszne spostrzezenie z gud bajem, Dzieki za podpowiedz

Regionalne na Miasto odpada. Tez tak mysle ze ''wbije sie'' w srednio konkurencyjne frazy a z czasem jak juz bede bagaty... :) wezme sie za lepsze frazy na ktore trzeba dluzej czekac.

Mysle ze zdecyduje sie na 3 frazy

pozdrawiam serdecznie

Jezeli ktos potrzebuje profesjonalnego pozycjonowania na UK to oferuje i gwarantuje wyniki . Niestety Polscy specjalisci SEO nie poradza sobie i jak widze nie radza sobie.

Zapraszam do kontaktu : https://www.rubtheweb.com/contact.htm

Mamy zespol ludzi w kilku krajach swiata ktorzy pracuja 24 godziny na dobe . Podolamy kazdemy wyzwaniu.

Pozdrawiam

Jacek Jeziorny

komorka: 0044 7542743093

lub 0044 1823334612

Kancelarie Prawne caly Swiat Solicitor Right Solicitors UK - Zapraszamy do Bed and Breakfast Exmoor

Jezeli ktos potrzebuje profesjonalnego pozycjonowania na UK to oferuje i gwarantuje wyniki . Niestety Polscy specjalisci SEO nie poradza sobie i jak widze nie radza sobie.

Powyższe

gwarantuje wyniki
dowodzi tylko amatorszczyzny w SEO.

wyjaśniać tego absurdu gwarancyjnego już mi się nie chce ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

W kwestii ilości słow fraz to mozna zawsze tak zoptymalizować serwis, że po wypozycjonowaniu paru głownych fraz powstaje ładny długi ogon.

Siedziałem z witrynami z bursztynem i bizutami srebrnymi swego czasu w topie w wynikach globalnych i koszty spore. Ale zdarzały sie takie perełki jak zakup srebrnej łyżeczki z bursztynem za 20$ przy kosztach dostawy w 24h do Dubaju 270$ :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Jeśli targetujesz rynek Brytyjski to treść na twojej stronie powinna być napisana przez Brytyjczyka - od tego trzeba zacząć. Za artykuł około 1000slow zapłacisz 20funtow - to najtaniej co można znaleźć. Linki ze stron co.uk na pewno pomogą. Ja bym na początku wydal 100funciakow na serwisy i obserwował co się będzie działo. Myślę ze spokojnie można zagwarantować sukces twojej strony, ale ile to potrwa to już inna sprawa.

Pracowałem w uk przez 4 lata jako SEO. jak będziesz potrzebował pomocy na tym rynku to mogę skontaktować Cie z moim kolesiem, on zrobi twoja stronę i jest anglikiem.

Powyższe

gwarantuje wyniki
dowodzi tylko amatorszczyzny w SEO.

wyjaśniać tego absurdu gwarancyjnego już mi się nie chce ...

Beerbant

Dzieki za szczerosc, wiadoma sprawa jest ze nie ma gwarancji , chodziaz niektore firmy maja tak skonstruowane umowy ze oddaja kase za niedotrzymanie obietnicy 1 strony. Przewaznie jednak takie pakiety sa chorendalnie drogie.

pozdrawiam

ps. Czy mowili ci z ze jestes podobny do Panasewicza ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności