Skocz do zawartości

Hosting czy tylko pseudo-hosting. jakość usług? wymiana doświadczeń

muchman13

Rekomendowane odpowiedzi

Ja muszę powiedzieć, że korzystając z NetEasy, który do drogich absolutnie nie należy, na support nie ma co narzekać. Minusem jest jednak bajzel na serwerach i towarzystwo paskud do swl i jakichś innych spamów. Ale zawsze za ceną idzie jakość.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

{krypto reklama mode =on}

a ja polecam hosting prowadzony przez moja firme :)

czyli hostinghouse.pl

{krypto reklama mode =off}

Hmm czy ktoś ma tutaj hosting? Jeśli tak to jak działa ?

Mam u nich serwer od dwóch tygodniu. Na razie działa bez zarzutu, więc polecam, bo cena na prawdę niska :)

Pozycjonowanie Częstochowa - bezpieczne pozycjonowanie stron Częstochowa

Impulsik.pl - darmowy, moderowany precel

Katalog firm Częstochowa - katalog tylko dla Częstochowskich stron i firm ( ewentualnie okolice czyli śląsk )

• 2 tygodnie później...

hostit.pl - zdecydowanie odradzam, wydajnosc ich serwerów to jakiś żart noworoczny, limit obciązenia procesora 6% 20 prytwatnych wordpressów, bez mozliwosci resjracji nowych uzytkowników, bez podlaczonych SWLi poprostu prywatne stronki gdzie wrzucam artykuly, kazda ma maks 35 artykułów, najwieksza baza 3MB i nie jestem w stanie wyrobic sie w obciazeniu

hostit.pl - zdecydowanie odradzam, wydajnosc ich serwerów to jakiś żart noworoczny, limit obciązenia procesora 6% 20 prytwatnych wordpressów, bez mozliwosci resjracji nowych uzytkowników, bez podlaczonych SWLi poprostu prywatne stronki gdzie wrzucam artykuly, kazda ma maks 35 artykułów, najwieksza baza 3MB i nie jestem w stanie wyrobic sie w obciazeniu

I to ma być dowód na...?

My mieliśmy klienta, którym jednym szajspressem w sekundę robił 100% CPU :) W sumie to zwracam honor Wordpressowi - to był jakiś hipermegafantastyczny theme/plugin :D Więc proszę, bez argumentów, że "miałem tylko taki mały skrypcik i zero odwiedzin" ;)

nrm 30mln polaków wierzy w Boga a nie ma żadnego dowodu na to że istnieje... odrzucmy skrajne przypadki że ktoś zaisntalował jakis smietnik o ktorym piszesz bo inaczej nie mozna tego nazwac....

jeżeli nie pierwszy użytkownik taki temat porusza to można założyć że prawda leży co najmniej po środku.... oferta hostingu w której jest zapisane wszystko bez limitów bazy danych, domeny, transfer tylko ktoś zapomniał taksamo wyróżnić kolorow dopoki nie przekroczysz 6% i żeby to znaleść to musisz sie zdrowo naszukać... nasuwa pytanie po ktorej stronie juz ta prawda lezy

jeżeli nie pierwszy użytkownik taki temat porusza to można założyć że prawda leży co najmniej po środku.... oferta hostingu w której jest zapisane wszystko bez limitów bazy danych, domeny, transfer tylko ktoś zapomniał taksamo wyróżnić kolorow dopoki nie przekroczysz 6% i żeby to znaleść to musisz sie zdrowo naszukać... nasuwa pytanie po ktorej stronie juz ta prawda lezy

ale to nei znaczy że mózg tez ma wersję unlimited - przeciez zdajesz sobie sprawę, że jedynym ograniczeniem jest procek i jak go przeskoczysz to wylatujesz. to jest proste !

Wszyscy cieszą sie jak widza unlimited od góry do dołu ... ale środka procesora to juz nikt nie sprawdza bo po co.

Dlaczego klienci nie myślą ? bo im sie nie chce. Biorać taihosting stawiam maks 2 precle bo więcej sie nie da - jestem osobą myślącą ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@ ... ale środka procesora to juz nikt nie sprawdza bo po co.

Bo jakoś dziwnym trafem te informacje są skrzętnie ukrywane lub średnio prawdziwe.

Więc kto tu kogo robi w balona?

Jak się hosting reklamuje, że jest dobry to niech taki będzie.

Naprawdę żałosne jest jak "hosting" nie może pociągnąć kilku stron.

Pozdrawiam,

Mariusz

Ps. Nie piszę w odniesieniu do żadnego konkretnego.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

(piszę to w oderwaniu od wymienionej firmy)

co do tego, że trzeba myśleć bo unlimited często to ściema to wydaje mi się dziwne. To osoba świadcząca usługę nie powinna wprowadzać w błąd. Umowa nie jest do snucia domysłów tylko po to aby każda ze stron wiedziała jakie należą do niej prawa i obowiązki.

splif? bajzel na neteasy? dla mnie to jeden z bardziej uporzadkowanych hostingow, tylko trzeba pamietac zeby nie kasowac katalogu z php :)..

ogolnie moge polecic oprocz neteasy.pl takze hostinghouse.pl, dziala naprawde ok, milo tez zaskoczylem sie cjc.pl, gdzie ostatnio kupilem hosting

pozdrowienia.

googlerulz.

wczoraj przed północą zablokowano mi dostep jako że przekraczałem obciążenie procesora, wszystkie moje strony przez 24 godziny byly zablokowane a mimo konto wygenerowało obciążenie w wysokości polowy dostepnych zasobów..... to juz jest chyba dowód na jakość usługi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności