Skocz do zawartości

Pomoc w optymalizacji

Melixo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Pracuję w firmie tworzącej strony internetowe i od niedawna jestem także odpowiedzialny za pozycjonowanie, którego muszę się jeszcze douczyć. Niektóre witryny udało mi się wyprowadzić na wysokie pozycję, jednak jedna od około 2 miesięcy nie chce się ruszyć wyżej, 7 i 13 pozycja (2 frazy). Moglibyście mi pomóc co jeszcze przydałoby się zmienić by efekty były lepsze ?

Link: https://www.precursor.com.pl

frazy: kurs angielskiego grudziądz, szkoła języków obcych grudziądz

Korzystając z tematu od razu zadam inne pytanie. Jeśli do katalogów średnio dodaje po 5 dziennie to ile powinienem dodawać precli, by google nie uznało tego za spam ?

Na podstronie "kursu angielskiego" dodałbym tę frazę np. nad/obok "wybierz grupę dla siebie" i dał to w h1. Zmieniłbym też URL podstrony. W treści też przydałoby się parę razy wymienić "kurs angielskiego".

Strona główna we flashu więc tutaj optymalizacja zdaje się odpada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności