Skocz do zawartości

Katalog Katalogów

koniq

Rekomendowane odpowiedzi

nie to kestia podejscia do sprawy , jedni potrafia sie zachowac inni nie takie jest nasze społeczeństwo , kwestia ze nie napisałem ze to skrypt mara jest moim nie dopatrzeniem powina byc taka informacja ale zapomnialem zdarza sie , ale nie powino byc to powodem oskarzania ect . Nie zuca sie oskarzen dopoki nie jest się pewnym na 100 % bo sie mozna pomylic ,byl watek gdzie koles dal stronke z ksiazkiami heliona i byla identyczna jak strona pewnego goscia z kolagenem i nie napisałem mu ze jest złodziejem , oszutem ect napisalem ze jest podobna po czym sie okazalo ze to darmowy szablon i nikt sie nie poczuł urazony a ja przeprosilem goscia i nie ma problemu i na tym pragne zakonczyc te wywody które nie wnoszą nic do tematu. Post Mara wyjaśnił wszytko wystarczająco.

Plagiat! Bardzo nieładnie! Wszystko to samo tylko kolorki pozmieniane i baner reklamowy wywalony :blink:

hym chyba nie umiesz czytac kolego drogi :D co ja mam wyjasniac napisalem mar napisał swoje czego ty jeszcze chesz ?? moze paść do stópek i przepaszac ze nie udzielilem odpowiedniej informacji ale ludzie myslacy są w stanie sie zorientować ze calej funkcjonalnosci nie da sie zplagiatowac wiec trzeba miec zródło a zeby miec zródło ktos komus musi na jakis warunkach je udostepnic ale po co pomyslec chwile lepiej smarowac jezorem co slina przyniesie

jak bys nie zauwazył przyznalem racje ze powinieniem dac info ale ja nie mam za co przepraszac widac kolega ma problemy z rozumieniem czytanego textu coż ja cie tego nie bede uczył cię tej funkcjonalnosci . A kiedy bede odpowiadał to moja sprawa i nic ci do tego od kiedy dyktujesz warunki kiedy dany user ma prawo odpowiadac a kiedy nie ? jestes moderatorem czy administratorem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności