Skocz do zawartości

Link popularity

Stwor

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie skończyłem dopieszczać swoje narzędzie a mianowicie link popultarity cheker.

Adres Link popularity

Oceniajcie:

1. Dokładność

2. Co jeszcze dodać (jakie szukarki?)

Pytanie:

Czy byście kożystali z narzędzia takiego tylko dla polskich szukarek jak: interia, wp, netsprint i jakies inne. ?

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

nie jestem powien czy do link popularity liczą się także linki wewnątrz serwisu.

Kiedyś to byo w google: link:strone.com -site:strona.com ale cos teraz nie działa albo ze składnią coś nie tak/

Pozatym raczej ok. dokładnośc dobra, ale co tu duzo liczyć. natomista co do szybkości, bywa różnie. Napewno musisz zmienić sposób wyświetlania, ja dostrzegłem wyniki dopiero po trzecim odswiezeniu strony, bo mi się jeszcze nie pojawiły. pozdrawiam

U mnie na stronie z wynikami pojawiają sie krzaki zamiast polskich liter, nie wiem czemu ale linuksowy Firefox przełącza sobie kodowanie na UTF :hi:

Wyniki zdają się być poprawne.

Twojej firmie potrzebne są usługi informatyczne, możesz potrzebujesz spawanie światłowodów,a po pracy Squash w Krakowie

nowa zabawka mykat.pl czeka na Twój wpis - Uwaga restrykcyjna moderacja ;) oraz nowy profil w serwisie twitter.com/itserwis

.. no nie wiem.. jak wpisze swój serwis www.optymalni.poznan.pl (PR-4), to w googlach mam jakiś opis:

optymalni.poznan.pl - google searchsign in web images groups news froogle localnew! more » advanced search preferences web results 1 - 2 of 2

..i ani śladu PR :D

Coś źle robię?

Tomek

"Niewiedza nie oznacza głupoty, podobnie jak ciemność nie oznacza ślepoty"

Famous Quotes

Bible Verses

Spacja w url wysypuje skrypt

jak napisal atomik jak link < 10 to wywala sie zwroc uwage na inna odpowiedz serwera w czesci web results 1 - 2 of 2 chodzi o: of i of about

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności