Skocz do zawartości

Przejęcie witryny a AdSense

drakerc

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Na początek dodam, że pytanie zadałem już na oficjalnym forum AdSense, ale zależy mi na czasie, bo tam nikt mi nie odpowiedział...

Przygotowuję się do przejęcia witryny (dosyć skomplikowana sprawa, jestem jej twórcą, ale należy ona do urzędu mojego miasta, teraz przechodzi oficjalnie w moje ręce). Na tej stronie emitowane są reklamy AdSense z konta zarejestrowanego na Urząd Miasta. Czy w takim razie po przejęciu nie muszę nic robić innego, prócz wrzucenia reklam z konta zarejestrowanego na mnie? Nie należy informować Google o owej zmianie, tylko po prostu zmienić kod?

I na pewno nie trzeba nic więcej? Bo w regulaminie nic takiego nie znalazłem, ale wolę się upewnić, gdyż akurat ja dobijam do wypłaty w kilka dni, a poprzedni właściciel miał z tym problem, więc Google może się przyczepi do tego, czy raczej nie ma na to szans i nie powinienem się martwić?

Google nie ma pojęcia, czy właścicielem domeny jesteś Ty, czy UM i mało ich to obchodzi. Jeżeli jest to Twoja pierwsza wypłata to możliwe, że sprawdzą Twoje konto pod względem prawidłowych kliknięć, ale jeżeli byłeś uczciwy to nie masz się co obawiać.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności