Skocz do zawartości

200 zl na reklame od googla

darkness

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

dzis otrzymalem list od google z mozliwowscia wykorzystania karty/kuponu na 200 zł po wydaniu pierwszych 20zł - czy ktoś z tego korzystał ? czy faktycznie za 20zł mogę mieć reklame za 220? odsylaja mnie na jakas infolinie . Oferte dostalem w podziekowaniu za stosowanie adsensa.

czy ktoś z tego korzystał ?

Tak.

czy faktycznie za 20zł mogę mieć reklame za 220?

Zależy od metody płatności i rodzaju vouchera ale zasadniczo przy płatności w wysokości 20-40zł otrzymuje się od 200 do 240zł na reklamę (przy kuponie 200 złotowym).

Przez ostatnie lata vouchery otrzymać było bardzo łatwo ale niedługo Google zmieni swoją politykę w tej kwestii i w PL otrzymać będzie je można jedynie od agencji dlatego warto korzystać :P

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

ale niedługo Google zmieni swoją politykę w tej kwestii i w PL otrzymać będzie je można jedynie od agencji dlatego warto korzystać wink.gif

A skąd masz takie informacje? Z tego co ja wiem, to są kupony przeznaczone na cały świat/europe i możne je z powodzeniem wykorzystywać również w Polsce. Google będzie ciężko zapanować nad ograniczeniem ilości kuponów na rynku.

P.S. ja posiadam na zbyciu kupony od Google, jednak dają 200 PLN przy pierwszej wpłacie 100 zł, czyli wpłacasz 100, dostajesz 300 na wydanie na reklamę.

Veal - dzięki za źródło.

Jednak dalej podtrzymuje swoje zdanie, że jest wiele kuponów "międzynarodowych"*, więc musieliby wprowadzić ograniczenia we wszystkich krajach, lub dedykować kupony tylko pod dany kraj, co jest mało prawdopodobne.

* mam na myśli kupony rozdawane np. do hostingów

P.S. ja posiadam na zbyciu kupony od Google, jednak dają 200 PLN przy pierwszej wpłacie 100 zł, czyli wpłacasz 100, dostajesz 300 na wydanie na reklamę.

200zł czy 300zł?

Czy jest dokladnie jak napisałeś? Tak po prostu dostajesz 200 gdy wpłacisz 100?

Czy może jak wplacisz 100 i gdy potem zużyjesz te 100 na reklamę to dopiero wtedy w ciągu miesiaca dostaniesz 200?

I do kiedy należy zużyć te 100zł? Czy przypadkiem nie do końca tego miesiąca?

.

DLRY-BP7T-SD36-MQAP-M8S

Aby zrealizować kupon na 200 PLN, wystarczy wykonać następujące czynności:

* Zalogować się na konto AdWords pod adresem https://adwords.google.pl.

* Wybrać kartę „Płatności”, a następnie „Preferencje płatności”.

* Wpisać kod kuponu w sekcji „Kody promocyjne”, a następnie kliknąć „Zrealizuj”.

* Od tej chwili, po wydaniu 100 PLN na na reklamy, na Państwa koncie pojawi się dodatkowe 200 PLN

Wykorzystanie kwoty promocyjnej jest łatwe i warto zrobić to jeszcze dziś, ponieważ oferta jest ważna tylko do 31 maja 2011 .

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności