Skocz do zawartości

Moc seo katalogów

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

średni czas "zaskoczenia" przez google wpisów to ok 3-4 miesięcy :) i po tym czasie jest reakcja na te wpisy

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wyselekcjonowaną bazą jesteś w stanie obskoczyć frazy rzędu biuro rachunkowe + miasto / fryzjer + miasto / adwokat + miasto - frazy łatwo-średnie, kto jak uważa. Biorąc jednak pod uwagę, że po JEDYNIE takim zabiegu efekt to top10 i stabilne pozycje czyli zarabiamy jako pozycjonerzy to myślę, że gra jest warta świeczki :)

Pozdrawiam

Z pozycjonowaniem jest jak z chorowaniem. Lekkie przeziębienie/frazy to bierzemy Gripex/katalogi. Przy ciężkiej chorobie/frazie trzeba zastosować kombinację leków/narzędzi pozycjonerskich.

Starannie moderowany Katalog stron - PR4

Teraz-Wiedza.pl - katalog edukacyjny PR1

----> aplikacje Facebook <----

Ogłoszenia Legnica i katalog firm z Legnicy

Najlepiej to widac na przykładzie stopki która ma Fikas. Fraza pozycjonowana katalogami + eweblinkiem.

Efekty : beznadziejne

Nawet fraza : agencja reklamowa czestochowa jest 9 a 10 wynik to wpis w katalogu.

Tak wlasnie wyglada moc o ktorej pisze Fikas.

Jak zwykle błyszczysz Marcinie :-) mój link w stopce pełni funkcję przede wszystkim klikalną :-)

A jak już czepiasz się frazy "agencja reklamowa częstochowa" i jesteśmy przy temacie seokatalogów - polecam przejrzeć serpy na tą frazę :)

w TOP50 - 25 stron to wpisy mojej strony firmowej, powiem więcej - w czasie gdy dopalałem te wpisy przez 2 tygodnie w listopadzie to w TOP10... ja miałem top2, i 6 na 10 wyników to były właśnie wpisy. Czyli moją "konkurencję" wypchałem praktycznie z topa i tym samym ludzie obojetnie w którą stronę nie weszli mieli opis mojej stronki + klikalnego linka :)

W chwili obecnej poleciało mi kilka fraz z uwagi na to, że jestem po spamerskim wirusie na mojej stronie, więc dostałem po serpach dosyć ostro.

Także macie fajny case jak obstawić sobie niskim kosztem TOP'a na regionalną frazę / branżę :)

Tak, tak... ja wiem drogi Marcinie, że Ty pstryknięciem palca (i batalionem Pakistańczyków) robisz perdyliard topów na miliardy fraz :) no ale ja jestem bardzo maluczki w swoich działaniach :-)

Jasno określilem jakiej frazy dotyczy zapytanie :

https://www.google.pl/webhp?hl=pl#hl=pl&amp...r_pw.&cad=b

I teraz pokazujac cala reszte :

https://www.google.pl/webhp?hl=pl#hl=pl&amp...280&bih=789

lista wpisow w seo katach (wiekszosc )

I wlasnie o takiej mocy napisal Fikas.

No to przeczytaj uważnie mój post.

Ba! w moim przykładzie - agencja reklamowa Częstochowa ( "ę" zamiast "e") jestem top22 :-) )

Tylko widzisz gdybyś doczytał to co napisałem dokładnie to byś wiedział gdzie leży problem - byłem top2, tylko spamiarski wirus mi zasyfił stronę (grubo ponad 10k spamiarskiego site'u) i poleciało na łeb na szyję - nie tylko ta fraza ale inne również. ( nie ma się z czym kryć - taka prawda ).

https://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&...280&bih=789

https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...p;fr2=seo-rd-se

https://www.bing.com/search?q=site%3Awildes...mp;qs=n&sk=

Ciekawe i twierdzisz, że żadna z wyszukiwarek nie pokazuje nawet sladu tych 22 tys stron ? Mysle ze mozna z duzym prawdopodobienstwem zalozyc ze klamiesz .

Widać, że myślenie nie jest Twoją mocną stroną :-)

Każdy kto miał taki przypadek - doklejony kod do index.php, nadpisany htaccess , i zaindeksowane sporo podstron... i wyczyścił to z FTP, zgłosił do ponownego rozpatrzenia w Google dla Webmasterów (dodanie domeny -> zweryfikowanie domeny -> zgłoszenie do ponownego rozpatrzenia) ten wie, że w momencie rozpatrywania Google czyści automatycznie wszystkie podstrony wygenerowane przez ten syf.

Ponadto, mając na uwadzę Twoją błyskotliwość pozwolę sobie dorzucić printscreen'a, co by nie być gołosłownym :

narzdziadlawebmasterwws.png

Jeżeli nie chcesz dalej się ośmieszać publicznie( i offtopować), możemy tą dyskusję dokończyć na PW :-)

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności