Skocz do zawartości

Miejsca google, a pozycjonowanie regionalne

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Uprzejmych ludzi prosze o pomoc.

Chciałbym wypozycjonować stronę dla frazy np. x (frazy regionalne np. x szczecin, x poznań, x wrocław plus kilka innych). Mam związku z tym kilka pytań:

1. Czy opłaca się dodawać stronę do miejsc google i manipulować zasięgiem w ustawieniach? Tym bardziej że g wyrzuca za każdym razem mapke z miejscami.

2. Chciałem zbudować małe zaplecze (3 strony oparte na wp) i dopalic je z swli stałych (statlink, linkme) plus presell na zaplecze. Czy to wystarczy? Frazy średniotrudne.

3. Chciałem dać wszystko na stronę główną, a może podzielić na podstrony? Fraz będzie z siedem.

4. Czy pozycjonowanie z anchorami 'x szczecin','x wrocław' z jednej strony/ podstrony ma sens?

Z góry dzieki

Pozdrawiam

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

1. Może źle się wyraziłem - po prostu ustawiłbym zasięg na Polskę zachodnią. Pytanie czy napewno będzie się wyświetlać we wszystkich większych miastach?

2. Wydawało mi się, że różnorodność źródeł linkowania wpływa pozytywnie proces pozycjonowania tym bardziej, że z wiekiem zaplecze zyskuje na mocy.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności