Skocz do zawartości

Brak konfiguracji dla domeny.

ceceros

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Kupiłem dokładnie wczoraj serwer w az.pl i domenę. I dzisiaj dostałem wszystkie dane. Dodałem pliki na serwer, ale mam problem bo Brak konfiguracji dla domeny xxxx.pl . Wydaje mi się, że wszystko jest dobrze skonfigurowane. Co wypada robić?. Czekać, czy może napisać do az.pl czym jest do spowodowane?. Nie zmieniałem, żadnej konfiguracji, więc wszystko powinno zostać dodane automatycznie. W Panelu dodałem, że moja domena ma być kojarzona z domeną..

Wskazany serwer nie posiada konfiguracji dla domeny ***

Potencjalne przyczyny:

Domena nie została skonfigurowana na tym serwerze - zobacz jak dodać domenę do konta hostingowego https://go.az.pl/pomoc/cpanel/konfiguracja

Konfiguracja serwera nie została jeszcze wczytana po zmianie. Nowa konfiguracja będzie widoczna po automatycznym restarcie serwera WWW wykonywanym w godzinach 6:00, 17:00 i 23:00.

Strona mogła zostać przeniesiona na inny serwer - spróbuj przywrócić dostęp do strony poprzez usunięcie na komputerze pamięci podręcznej DNS - Jak oczyścić pamięć podręczna DNS?

nihil fit sine causa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności