Skocz do zawartości

Dodawarka do WebMini z Allegro

Elegant

Rekomendowane odpowiedzi

"Przeleciałem" całą listę katalogów i żaden wpis nie został dodany. Ciekawe czemu?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

"Przeleciałem" całą listę katalogów i żaden wpis nie został dodany. Ciekawe czemu?

Ta dodawarka dodaje artykuły do webmini. Być może patrzałeś nie tam gdzie trzeba.

Od taki przykładowy precel: https://www.aso.fonoteka.pl/ - tu wylądujesz w ciekawostkach (artykuły), nie w najnowszych (strony).

Ewentualnie sprawdź czy zapora lub antywirus czegoś nie blokują.

Opłaca się kupić,bo kiedyś kupiłem od tego gościa :rolleyes:

Pozdrawiam..

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Odpaliłem dodawarkę na komputerze kolegi i zaczęła dodawać, natomiast u mnie nie dodaje. Różnica jest taka, że on ma WIN XP z sp3 a ja z sp2 zaktualizowany, z sp3 nie chodzi mi skaner. Mam też nod32 i pomimo, że wszystko powyłączałem nadal nie dodaje :/

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

Wyłączenie zapory itp. nic nie dało nie wiem czemu, może źle to zrobiłem, ale jak dodałem program do zaufanych w nodzie wszystko ładnie chodzi

Działaja Wam w tej dodawarce polskie znaki? Sciagnalem wersje demo i zapodalem dodawanie to w okienku da sie wpisac polskie znaki, a jak juz sie bierze przycisk 'przyklad' zeby wygenerowal tekst to dodaje z krzakami i tak samo wysyla do katalogow.

Przy okazji to mimo, ze dodaje poprawnie to wszystkie mialem oznaczone jako niedodane.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Mi dodaje normalnie z polskimi znakami bez krzaków, tylko że dodaje artykuły a nie wpisy do katalogów, choć to chyba nie ma znaczenia?

Przydałaby się dobra baza webmini,do której można dodać wpisy, bo w tej to chyba sporo jest niezaindeksowanych katalogów i sporo takich, do których program nie potrafi dodać.

Program ma skuteczność dodawania na podstawowej bazie na poziomie 25%.

Autor zapowiada aktualizację bazy katalogów, więc może się poprawi. :)

I j/w - dodaje do Webmini wpisy jako artykuł.

No i bardzo dobrze, ze dodaje artykuly, a nie wpisy. Jak chcecie dodawac wpisy to macie tutaj darmowa dodawarke - https://webminiacz.blogspot.com/

dziala bardzo dobrze. Wczesniej jedynie musicie zainstalowac jakiegos Perl'a na Windowsie, zeby ja uruchomic.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności