Skocz do zawartości

nowy i pachnacy seok z pr2

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

waldziu niestety ma dysleksje, ale dzieki za info, zaloguje sie i poprawie

tyle gadania na 100 watkach na pio o unikalnosci itd, a widze ze wszyscy maja to gdzies i wala kopiuj wklej. na prawde tak ciezko wlaczyc seo lenivca? :)

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

W opcji wpisu z linkiem zwrotnym brak kodu... ,a poza tym katalog ładny i prosty, takie katalogi lubie najbardziej :angry:

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Witaj

Brakuje mi podkategorii blogi lub choroby(ogólnie jest mało podkategorii i trudno coś wybrać), jest presell page ale to nie dla mnie. Ogólnie dobrze się prezentuje tylko trochę zamula, nie wiem czy to wina serwera czy mojego łącza ale tnie go tak jak czasami tnie strony na serwerach IQ

Skuteczny Katalog stron | Niezwykły katalog stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności