Skocz do zawartości

Prośba o audyt strony...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jakiś czas temu popełniłem serwis www.poprawko.pl

Proszę o ocenę mojego tworu pod kątem SEO oraz podpowiedź w jakim kierunku iść dalej.

Główne frazy na których mi zależy to nauka jazdy, prawo jazdy i wszelkie kombinacje tych fraz z nazwami miast czyli np. nauka jazdy Warszawa itp. Wiem, że wbicie się na czołowe pozycje na te frazy to dość karkołomne zadanie, ale na niekoniecznie musi być to od razu nauka jazdy Warszawa - na początek mogą być jakieś małe mieścinki :) I tutaj moje pytanie czy ładować wszędzie gdzie się da samo "nauka jazdy [miasto]" i próbować coś ugrać na jednej frazie czy mieszać kilka np. raz "nauka jazdy [miasto]", raz "prawo jazdy [miasto]"?

Z góry dziękuję za pomoc ;)

Na Twoim miejscu pokombinował bym z adresami :angry:

np.

Zamiast

www.poprawko.pl/miasto/inowroclaw >> www.poprawko.pl/Prawo-Jazdy/inowroclaw

www.poprawko.pl/firmy/5/osk-zbyszko-osrodek-szkolenia-kierowcow-w-jaworznie#opinions >> www.poprawko.pl/prawo-jazdy/Jaworzno/osk-zbyszko-osrodek-szkolenia-kierowcow-w-jaworznie/opinie

Lub podobnie.

Podpisz Obrazki "Prawo Jazdy Kategoria X" itd.

U mnie JS się trochę zacina

A cenę za dodanie umieściłbym tylko w regulaminie i w ostatnim kroku jak już wypełni klient wszystkie pola (jak jest w katalogu Gery) - zwiększysz sobie lekko zysk ze stronki :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Dzięki za porady, postaram się na dniach wprowadzić je w życie.

Na jakiej przeglądarce JS Ci za szwankował?

Co do ceny chciałem, żeby była dobrze widoczna by potencjalni klienci od razu wiedzieli, że będą musieli zapłacić za wpis ale rzeczywiście może skuteczniejsze będzie "niechwalenie" się tym faktem...

Dzięki za porady, postaram się na dniach wprowadzić je w życie.

Na jakiej przeglądarce JS Ci za szwankował?

Co do ceny chciałem, żeby była dobrze widoczna by potencjalni klienci od razu wiedzieli, że będą musieli zapłacić za wpis ale rzeczywiście może skuteczniejsze będzie "niechwalenie" się tym faktem...

Cena w regulaminie i w ostatnim kroku dodania :shout:

Wielki przycisk - Dodaj Swoją Firmę - jak ktoś poświęci czas na dodanie to raczej go nie będzie chciał zmarnować swoja czasu i zapłaci :)

Na FF 4.0 ale dziś jest ok :)

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności