Skocz do zawartości

Faktura od Google

Sortis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Nie mogę pojąc jednego zagadnienia związanego z Google Adwords, mam nadzieje, że tu ktoś zdoła mi to wytłumaczyć :).

Wpłacam na konto googli 100 zł. Jestem vatowcem.Teraz dostaje od google fakture na koniec miesiąca.

Czy na podstawie niej mam zapłacić w pl VAT ? Czy całkowity koszt mojej reklamy wynosić będzie 123 zł (po opłaceniu VAT) ??

Ta faktura jest bez vatu poniewaz jest to obrot wewnatrz wspolnoty europejskiej. Vatu nie placisz od tej faktury ,a fakture wrzuc sobie w koszta firmy i odzyskasz z niej 18% podatku dochodowego :)

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Tak kosz calkowity bedzie wynosil 100zl ale realnie mozesz to dac w koszta i odzyskac jeszcze 18zl podatku dochodowego czyli kosz realny wynosic bedzie 82zl w tym przypadku.

Skuteczne i sprawdzone pozycjonowanie stron metodami wyłącznie white seo. Dobrej jakości polski ekogroszek z KWK Juliusz. Klimatyzacja i wentylacja liderseo.de

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności