Skocz do zawartości

OnetKontekst w Adnecie?

szy

Rekomendowane odpowiedzi

Po rejestracji w OnetKontekst, dostałem info, że...

mam się zwrócić do Adnetu w tej sprawie...?

Informujemy również, że na podstawie

umowy jesteśmy zobowiązani poinformować sieć AdNet o Państwa woli

przyłączenia się do systemu OnetKontekst.

To się porobiło. Było jasne, że sukces AdSense

nie zostanie niezauważony, ale żeby aż tak miał

się odcisnąć u nas?

Robimy PiOkontekst? :>

Szy.

Hehe... to by nie bylo az takie glupie :D kazdy by na swojej stronce zachecał do nowego systemu a za to by dostawal wieksze %. :) I jak by tak wyswietlajacy dostawali 90% zyskow a 10% by szlo na obsluge to mysle ze byla by to powazna konkurencja :hi:

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

I dodatkowo zachęcić "marketing" procentem za każdego klienta. I to też nie jest głupie bo znalazłoby się pewnie trochę firm które chciałyby zaryzykować, żeby zadzwonić do klienta ipowiedzieć "Mam miliard odsłon na 1000 serwisach interesuje to Pana ? - nikt nie ma w Polsce tyle ...". I banner w stylu "zareklamuj się w największej sieci reklamy internetowych w Polsce". :hi:

Problem byłby z tym że jakoś nie wyobrażam sobie "przejrzystych, klarownychi czystych" zasad takiego przedsiwzięcia.

Bo na zasadach "komuny" - to w końcu "każdy sobie rzepkę skrobie" i chciałby więcej. Oraz pewne kłótnie czy np. katalogi też mogą reklamować itd.

A jeśli obsługuje to firma - to znowu nie widzę szansy - żeby nie wykorzystała możliwości (chociażby kontaktu do reklamodawców). Wtedy są "równi i równiejsi". Albo po jakimś czasie okaże się, że powstała nowa agencja reklamowa i tyle.

o ile sie nie myle, to serwis Szy nalezy do adnetu, w zwiazku z czym adnet podpisujac umowe z onetem zastrzegl sobie pewnie, ze wszystkie jego strony moga wchodzic w onetkontekst tylko przy ich posrednictwie

onet podpisal umowy z adnetem, arbo i idm (nie wiem, jak z z adclickiem), bo jest to najprostsza i najszybsza metoda zyskania bardzo duzego zasiegu... z tego co wiem natomiast, to przychody tych sieci sa smieszne z onetkontekstu, bo cpc jest bardzo niskie i tylko niektore witryny w to wchodza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności