Skocz do zawartości

Kupowanie linkow/bannerow

parasitus

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jakie macie doswiadczenia z kupowaniem reklam? Mam na mysli reklamy (linki/banery) na dobrych stronach tematycznych z wysokim TR; zadne linki z allegro, monsterbacklinks czy farm z linkami.

Ile daje np. JEDEN link/baner za 500-700zl/rocznie (niektorzy tak sie cenia) na stronie z wysokim TR?

Dzieki!

New Discount Codes available online now.

gdzie kupic za 500/700 zl na rok banner dajacy 2-5k wejsc dziennie?

Wątpię, żebyś znalazł. Nie ta cena przy takiej liczbie przekierowań dziennie...

Top-Tools.pl - sklep internetowy - spawarki transformatorowe MMA, inwertorowe TIG, półautomatyczne MIG, MAG, FCAW, prostowniki akumulatorowe, elektronarzędzia, przyłbice, elektrody

wszystko zalezy od rodzaju strony, jezeli jest to strona nastawiona na stalych bywalcow - po niedlugim czasie jest pewne 'nasycenie' strona i skok nowych wejsc szybko maleje chociaz ruch wciaz generuja

przy jednym bannerze na bardzo silnej stronie na srednia fraze globalna poprawy pozycji nie odczulem

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Witam,

jakie macie doswiadczenia z kupowaniem reklam? Mam na mysli reklamy (linki/banery) na dobrych stronach tematycznych z wysokim TR; zadne linki z allegro, monsterbacklinks czy farm z linkami.

Ile daje np. JEDEN link/baner za 500-700zl/rocznie (niektorzy tak sie cenia) na stronie z wysokim TR?

Dzieki!

Warto kupić taką Reklamę :rolleyes: zawsze cenę idzie negocjować...

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Animacja pod warunkiem że przyciąga oko. Co do kosztów takiej reklamy to nie chce mi się wierzyć że 700zł rocznie. Najlepiej umieszczać reklamę w serwisach które są powiązane z określoną grupą docelowych użytkowników. Inaczej wzrośnie (lub nie) liczba odwiedzin i to wszystko. Reklama z głową daje znacznie lepsze rezultaty, ale na pewno nie kosztuje 700zł rocznie.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności