Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wyjeżdżam, bo strona i serwer nie działa jakieś 2 minuty przed napisaniem posta przez Alladyna i krew mnie zalewa jak widzę gdy pisze: "pad wielogodzinny",

a wiem bo sam wyłączyłem, w nocy wszyscy pracują więc myślałem że chociaż obiad w niedzielę jecie i nikt nie zauważy :D

fix, jakbyś napisał że nie działa wiele godzin to bym stwierdził że też jesteś pijany, ale tak nie napisałeś.

serwer już jest włączony, skoro nie jesteście głodni to pracujcie dalej

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Eria tak jak Ci napisałem, konta dla klientów z rekompensat uruchomimy na nowym serwerze, niestety jeszcze nie dostaliśmy go, więc w przyszłym tygodniu je uruchomimy. Chyba że ktoś chce mieć różne konta a takie same IP to możemy nawet teraz.

Dwie osoby zrezygnowały więc otrzymają zwrot kasy po otrzymaniu FV korygujących, pozostali klienci zdecydowali się pozostać i zgodzili się na umowne rekompensaty.

Najlepszy

jak najbardziej, wszystko w jak najlepszym porządku :D

rekompensaty o których mowa dotyczą sytuacji z przenoszeniem kont z początku lutego, aby nie było wątpliwości że chodzi o jakąś nową awarię

Najlepszy

Szkoda ze tak szybko jak odpisujecie na negatywne posty na forach nie reagujecie na maile, nie odbieracie telefonów... od prawie tygodnia walczycie z brakiem możliwości dodania subdomen do mojego konta. Pierwsza wymiana maili w poniedziałek 05,03,2012 do póki do póty mieliście pomysł jak to załatwić na zasadzie proszę kliknąć nacisnąć było ok natomiast jak sprawa się skomplikowała to kontakt się urwał! Dzwoniłem do Was w środę i otrzymałem odpowiedz

tak juz za chwilę programista się tym zajmie
podobna odpowiedz była po pierwszej rozmowie. i tak pomimo kilku maili z mojej strony do bok od środy do dzisiaj brak załatwienia sprawy... oraz znaku życia.

Widocznie za szybko was pochwaliłem w poście wyżej....

Proszę admina o nie usuwanie tego postu niech przyszli klienci zobaczą co się dzieje

Pozdrawiam

z tymi subdomenami próbujemy znaleźć rozwiązanie, jest to skomplikowane ponieważ na innych kontach nie ma takiego problemu,

bardzo doceniam komentarze pozytywne i negatywne bo pomagają podnieść jakość usług, nigdy nikogo nie prosiłem aby usuwał jakieś posty,

ale zawsze będę reagował na takie które próbują mnie oczernić bezzasadnie, wiadomo, raz jest lepiej a raz gorzej,

zawsze się staramy, nie olewamy nikogo nawet jak ktoś takie ma odczucia i pewnie dlatego po 5 latach nadal są z nami klienci

hostujący swoje strony 4 a nawet 5 lat.

zdaję sobie sprawę że można wiele poprawić, wiem co poprawić i tak się stanie, na pewno nikt nie może zarzucić że serwery działają niestabilnie, są zamulone czy tym podobne.

ja wiem że wszyscy by chcieli mieć już tutaj i teraz wszystko zrobione ale nie da się tak,

jeszcze się miałem rozwinąć ale poprzestanę na tym, pozdrawiam ;)

Mroczo, akurat jesteś nielicznym wyjątkiem który pisze opinie i nawet pochlebne, co jest wielką rzadkością, bo nie od tego są fora.

Najlepszy

wiem jaki jest tytuł wątku, ale też wiem jak to wszystko wygląda w praniu, a o czymś takim jak "marketing szeptany" chyba też wszyscy słyszeli ;)

dlatego uważam że fora są od napier.... a nie od chwalenia, a jak ktoś coś chwali, to zalecam przy okazji sprawdzenie ileś postów wcześniej takiego usera,

pomijam już zadowolonych klientów z reflinkami bo w tym przypadku przynajmniej są "zadowoleni" jawnie.

takich co naprawdę kogoś chwalą bezinteresownie to jest jakiś promil...

ja kończę na tym moje wywody, odezwę się na pewno jak temat zejdzie na właściwy temat

Najlepszy

ja kończę na tym moje wywody, odezwę się na pewno jak temat zejdzie na właściwy temat

Do mnie też ? ponieważ wysyłam maile, dzwonię (tel. nie działa).

Wiem ze forum nie służy do kontaktu, ale naprawdę nie lubię być olewanym... gdybyście chociaż napisali ze pracujecie nad tym problemem to siedział bym cicho i czekał. W sytuacji gdy macie klienta głęboko w DU...IE to nie liczcie na pozytywne opinie.

Czekam do jutra na jakąś wiadomość do Was jeśli dalej będziecie tak postępować to zakończymy współpracę.

Pozdrawiam

Też jesteś niepoważny. Kupiłeś hosting za parę groszy i czego oczekujesz?

Czyli co kupując Dacię nie mogę wymagać ze nie dojadę do miejsca docelowego? lub też ze jak coś padnie w trakcie gwarancji to powiedzą sory, ale my nie Audi i gwarancja/pomoc to tylko teoria ?

Doczytaj zanim zaczniesz oceniać powagę innych

gdybyście, chociaż napisali ze pracujecie nad tym problemem to siedziałbym cicho i czekał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności