Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Te ostatnie przenosiny to przyznam że była wpadka. Ale intencję były dobre bo teraz jak by szybciej chodził serwer odczuwam takie wrażenie... Mam nadzieje że już będzie do końca dobrze :D Pozdro

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

ale kasę dostałeś,

jak źle to się szybko w klawiaturę stuka, jak dobrze to olać, kto by się wysilał...

proszę o kontakt wszystkich którzy na nowym serwerze mieli mieć uruchomione usługi w ramach rekompensaty za pomieszane IP po przeprowadzce

na początku lutego.

Serwer już jest online, więc dziś myślę temat zostanie zakończony.

pw wiecznie pełne, więc proszę pisać na pio[a]duu.pl

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Tak, pieniądze dostałem 7 kwietnia czyli 2 miesiące po tym jak wysłałem mail z prośbą o zwrot pieniędzy. Do dnia dzisiejszego nie dostałem odpowiedzi na maile, nie dostałem też faktury korygującej, która to rzekomo została wysłana (11 marca lub wcześniej). To właśnie świadczy o pełnym profesjonalizmie.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Ja zaś polecę usługi oferowane przez Szybki-Serwer.pl. Od jakiegoś czasu mam przyjemność korzystać z ich usług, serwery działają na prawdę szybko i niezawodnie, zero padów i jakichkolwiek problemów z działaniem. Kontakt błyskawiczny, często na maile odpowiedzi mam po kilku-kilkunastu minutach, z Sławkiem można się zawsze dogadać więc jak dla mnie jest bardzo dobrze. Gorąco polecam usługi Szybki-Serwer.pl :)

• 4 tygodnie później...

Używam od jakiegoś roku, na tę chwilę najlepszy hosting SEO jaki miałem, serwer śmiga pięknie, żadko kiedy ma jakieś drobne czkawki, w porównaniu do 2 innych hostingów które używam pod zaplecze, jest bezkonkurencyjny.

Jedyny minus jaki na razie odnotowałem to wspominana wczęsniej wpadka z przenosinami - bardzo mnie zabolała (3 tyg. bez zaplecza, bezpowrotne wyrzucenie kilkunastu stron ze statlinka - w międzyczasie zmienił się regulamin), mam nadzieję że to pierwsza i ostatnia taka historia.

• 2 miesiące temu...

Czy tylko mi się wydaje, że hosting seo działa dobrze ? Korzystam od około miesiąca i nie widzę padów, o których ludzie żalili się w tym wątku.

Mam nadzieję, że nie będę musiał uciekać od tej firmy :)

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności