Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziwne cuda wypisujecie.

Ze Sławkiem zawsze był dobry kontakt telefoniczny, przez komunikator gadu-gadu czy mailowy.

Cytat

SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie.

nie wiem o co chodzi, ale skoro jest jakiś problem z kontaktem to zapraszam na pw,

bo ja po zgłoszeniach nie widzę aby jakieś tematy były nie załatwione,

tak więc Antyred i Motaba zapraszam.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

minęło 2 dni, zero zgłoszeń że są jakieś problemy, więc nie rozumiem po co te teksty antyred i motaby były,

jak komuś zależy na dostępności stron to robi co się da, a tu zero, gdyby to były nowe konta to bym się nawet nie przejął, ale widać że są to użytkownicy pio od dawna.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 3 tygodnie później...

Sorry że pisze pod swoim postem ale już nie da się edytować wcześniejszej wiadomości... Jak widać 27 marca był problem, to była środa! Z pomocą techniczną zlokalizowaliśmy usterkę (dlatego powyżej postanowiłem już nie marudzić) pkonieważ sprawa została przekazana do administratora serwera...

I tak do tej pory nikt nic nie zrobił a strony nie chodzą tzn chodzą ale trzeba czekać 18 sekund aż się wczytają bo nawaliła jedna funkcja w php.

Pisałem ticket jeszcze przed świętami, teraz przed południem się próbuje skontaktować, sprawa nie rozwiązana, od rana CISZA. Więc co do supportu to chyba coś nie halo.

--------

7 dzień olewki

Ticket oczekuje

GG: nie odpowiada

Telefon: nie odpowiada

------

8 dzień olewki

Ticket oczekuje

GG: nie odpowiada

Telefon: nie odpowiada

i tu mogę śmiało wszystkim odradzić ten serwer jak widać tu nikt nie pracuje. hobbystycznie ktoś ma serwer, szkoda że strony które są na tym serwerze nie są hobbystyczne tylko strony któe generują jakiś tam grosz i pozycje Klientów.

Jesli ktoś pisze że support jest super to albo on miał szczęście i jednorazowy przypadek albo jest dobrym Kolegą właściciela marki szybki-serwer.pl

Może coś się tam stało...

Ma ktoś inny kontakt do Sławusia?

Bo chyba nie będę musiał czekać do wakacji na kontakt z firmy?

9 dzień nikt nie odbiera telefonów i nie odpisuje na maile, strony nie działają.

A ja tak sobie czekam aż ktoś mi naprawi konto... I tak czekam od 27 lutego od tamtego czasu tylko raz ktoś odpisał na ticket że napisze do administraora w celu przyśpieszenia naprawy tego problemu..

Telefonu nikt nie podnosi i nadal czekam to już 15 dzień olewki

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Powiem szczyrze ze nie wiem o co chodzi kontaktowałem się z Sławkiem przez panel parę dni temu na temat zwiększenia transferu, wszytko załatwił w 5 min od reki, wiec ja nie mogę powiedzieć nic złego. Oczywiście jak na każdym se-hostingu tzreba maksymalnie jak się da optymalizować strony bo stawi się ich nie 10 szt, ale porównując prace innych se-hostingów w podobnej cenie moje strony na tych samych skryptach działają u Sławka bardziej stabilnie, co pokazuje monitor do którego podłączone. Oczywiście nie neguje tego co pisze bestos, ale na moich kontach wszytko OK. Co do FV to to błąd tego panelu który generuje FV z krzakami (gotowiec), a le w podglądzie ona jest OK. Wiec ja włączam podgląd i robię zrzut ekranowy i mam prawidłową FV.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności