Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Leży od jakiegoś czasu, z tego co się dowiedziałem to padły dyski i działają nad przywróceniem...

A co mnie obchodzi ich dysk. Niech pracuja na czym tam sie im podoba. Moron jeden pisze ze jakies dane odzyskuja; Oj dziekuje ze wczesniej juz byl problem i przenioslem co wazniejsze na dedyka.

#FreeS do ktorej firmy przeniosles strony? Daj jakis namiary.

powinieneś się z tego powodu Salwek na pielgrzymkę wybrać, razem z Frees'em,

serwer od kilku godzin generalnie działa, ale przychodzą jeszcze zgłoszenia poprawek, jeżeli u kogoś występują problemy

proszę najlepiej o ticket z panelu klienta, jak wszystko ok, to też proszę o ticket aby policzyć rekompensatę.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

#slawus nie mam zamiaru prawic tobie moralow bo kazdy prowadzi biznes jak sie mu podoba;

Nie zmienia to faktu ze dalej serwer nie chodzi.

Cenowo wasza oferta wyglada calkiem ok - jesli chodzi o funkcjonalnosc i uptime waszej sieci to o du... rozbic.

Nie bierz #Slawus tego do siebie - to poprostu moja dygresja po prawie roku czasu na waszych serwerach!

#FreeS do ktorej firmy przeniosles strony? Daj jakis namiary.

linuxpl.com - polecam.

powinieneś się z tego powodu Salwek na pielgrzymkę wybrać, razem z Frees'em,

serwer od kilku godzin generalnie działa, ale przychodzą jeszcze zgłoszenia poprawek, jeżeli u kogoś występują problemy

proszę najlepiej o ticket z panelu klienta, jak wszystko ok, to też proszę o ticket aby policzyć rekompensatę.

Tak zachowuje się właściciel hostingu? po wytknięciu że 4 dzień nie działają strony każe swoim klientom iść na pielgrzymkę? ;]

działa? na 16 domen które u was zostawiłem działa 1. pogratulować skuteczności. ticket wysłany kilka chwil temu, co nie zmienia faktu, że takie usterki naprawia się 4-8h a nie 4 dni (info od innego administratora z poważnej firmy hostingowej)

Salwek, jak nie działa pisz ticketa,

Frees, bardzo dobrze zrobiłeś, pewnie już masz odpowiedź, są usterki które się naprawia nawet w minutę a są takie że nie.

na razie stąd znikam bo mam tylko dwie ręce, piszcie tickety jak coś nie tak,

a jak ktoś chce sobie na mnie poużywać to proszę bardzo

Edit: niestety znów są jaja z adresami ip, więc poukładanie potrwa dłużej...

Najlepszy

Slawus , nie chce robić siary ale nie działająca poczta od 18go stanowi dla mnie poważny problem, tym bardziej, że podpięte konto przyjmuje/wysyła/potwierdza wiadomości dotyczące finansów. Całą sytuacja zaczyna sie robić dla mnie nieciekawa, tym bardziej, ze od soboty zero kontaktu ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Rece mi opadaja. 7 Dni jeszcze zadna firma nie zafundowala mi urlopu. Pisalem ci Slawus ze 3 meile i tickety i dalej nie dziala.

Moge sobei wybrac sposrod 3 opcji dzialania twojego serwer:

1. Apache is functioning normally

2. This IP is being shared among many domains.

To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

3. Welcome to the home of sm16.duu.pl To change this page, upload your website into the public_html directory logo.jpg Date Created: Thu May 10 13:11:29 2012

sprawdziłem domeny na koncie sm16 i wszystkie działają, na żadnej nie ma wymienionych komunikatów,

poza tą duu bo taki jest tam index.

proszę Cię bardzo napisz mi maila co nie działa i na których kontach konkretnie, będzie szybciej i skrócę Ci urlop

Najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności