Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moskit przecież od dawna wszystkie Twoje strony widzę działają,

a szybki-serwer.pl działa bez przerwy :)

nie masz przypadkiem zbanowanego ip swojego ?

wysłałem Ci odpowiedź na tego starego ticketa, nikt nie odpisał bo stwierdzono że już nie ma co pisać skoro działa.

Dentro, zamawiasz i masz, jak się nie spodoba to nie płacisz i po tygodniu zostaje zablokowane, bez żadnych konsekwencji.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Dla mnie szybki-serwer.pl jest bardzo dobry jeśli chodzi o ustawienia i całą otoczkę, niestety strony mi się otwieraja po 20s albo wogóle ... Szukam właśnie czegoś nowego, serwer zapchany i nie ma sensu tam stawiać czegoś sensownego, skoro strony się nie otwieraja to tak jakby ich nie było.

Widzę, że inaczej nie można. Skasowałem wcześniejszy komentarz, ale zbyt pochopnie. Nie będę się już rozpisywał bo szkoda czasu. Od 18-tego jak była awaria, tak do dzisiaj nadal nie wszystkie strony działają i cokolwiek już tutaj slawus nie napiszesz, to po prostu tak jest i lepiej żebyś nie napisał jakiejś głupoty bo wrzucę PW i treści ticketów żeby pokazać kiedy i co było zgłaszane a do dzisiaj nie działa. Zresztą od 30tego support już milczy.

I jeszcze do tego "nikt nie odpisał bo stwierdzono że już nie ma co pisać skoro działa." - to ja stwierdzam, że pora wybrać się na jakieś kursy dotyczące PROFESJONALNEJ obsługi Klienta bo to raczej ważne, powiadomić Klienta o awarii i o tym, że została usunięta.

To i ja muszę w końcu opisać całą sytuację, ponieważ to co się wydarzyło to masakra była jakaś. Wiadomo, była awaria już stosunkowo dawno, kilka ładnych dni przywracali backupy itd. Wszystko pięknie, w końcu działa, ale co się okazało? Przywrócili backupy kont sprzed dwóch tygodni! Miałem przez to ogromne zamieszanie, a jeszcze większe pewnie mieli/mają Ci, którzy trzymają w tej firmie katalogi na multikody, ponieważ dodanych stron na dwa tygodnie przed padem po prostu nie ma.. i dojdź teraz ładu których? Mi się udało jakoś (co prawda, nie katalogi). Taka sytuacja nie może po prosu mieć miejsca i w trybie natychmiastowym zrezygnowałem z usług firmy Szybki-Serwer.pl przenosząc swoje strony. Zostałem poinformowany, że otrzymam zwrot pieniędzy (dopiero co odnowiłem konta), jednak do tej pory nic nie ma, kasy nie dostałem, a kontaktu z firmą nie ma od 12 dni.. (w trakcie samego padu czy problematycznych backupów kontakt był OK).

Ważną kwestią jest jeszcze brak jakiejkolwiek informacji, oficjalnej informacji od firmy do klientów - to na pewno nie jest profesjonalne podejście do klienta i szanowanie go. Dodatkowym minusem są te nieszczęsne, przestarzałe backupy o których też nikt nie raczył poinformować..

Podsumowując, nie polecam usług firmy, pomimo, że wcześniej byłem zadowolony z ich usług (serwery działały stabilnie i dobrze). Po prostu mają raz na jakiś czas jakąś awarie z którą sobie nie radzą, ale tak po prostu nie może być. I w dalszym ciągu czekam na zwrot pieniędzy za konta (obiecany).

Pozdrawiam.

właśnie odkryłem coś ciekawego :)

trzeba jeszcze dodać, że w tym momencie ten "hosting seo" od ok miesiąca korzysta z jednego adresu ip :)

także wszystkie domeny zostały wrzucone do jednego wora. Nie ma to chyba jednak takiego znaczenia skoro strony nie działają, a jak działają to z ogromnym opóźnieniem.

standardem jest olewanie klienta - od tygodnia czekam na odpowiedź na ticketa pomimo kilkukrotnego podbijania.

Ja też potwierdzam, to o czym pisze większość:

- praktycznie zerowy kontakt (wysyłanie maili, wiadomości na gg, ticketów nie pomaga)

- cześć stron nie działa od momentu awarii

- backupy stron, które przywróciły to co było na stronach kilka tygodni temu (ciekawe kto mi odda kasę na wdrożenie tych projektów i czas poświęcony na pracę nad projektami - bo jak na razie nie mam informacji co do tych backupów)

Czy jesteśmy światkami upadku tej firmy? Zaufania już raczej nie odbudują... a jakoś nie widzę, żeby specjalnie spieszyli się (i przede wszystkim zależało im) z naprawą obecnej sytuacji.

Pozdrawiam

seo/sem/www - NETIM

- backupy stron, które przywróciły to co było na stronach kilka tygodni temu (ciekawe kto mi odda kasę na wdrożenie tych projektów i czas poświęcony na pracę nad projektami - bo jak na razie nie mam informacji co do tych backupów)

Ja na pytanie o backup dostałem następującą odpowiedź:

Regulamin punkt: 7, 11

Coż mogę powiedzieć - nic nowego. Jak widać podjąłem kiedyś bardzo słuszną decyzję -> https://www.forum.optymalizacja.com/topic/122613-opinie-hosting-seo-w-szybki-serwerpl/page__st__90#entry1001188

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Czy jesteśmy światkami upadku tej firmy? Zaufania już raczej nie odbudują... a jakoś nie widzę, żeby specjalnie spieszyli się (i przede wszystkim zależało im) z naprawą obecnej sytuacji.

Śmiem wątpić, gdy naprawią to dostaniecie przeprosiny i 3 miesiące gratis. A że wybraliście ich bo są i tak najtańsi to zostaniecie. To nie pierwsza awaria i nie pierwsze lamentacje o odejściu.

Quas Primas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności