Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Ja korzystam z hostingu tej firmy 2,5 roku i nigdy nie miałem problemów.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

to ciekawe co piszesz Karlosky, no ale może ktoś lub coś nad Tobą czuwa:) jak im padły wszystkie dyski to też problemu nie miałeś?:)

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/122613-opinie-hosting-seo-w-szybki-serwerpl/page-18?hl=edart

jak im padły wszystkie dyski to też problemu nie miałeś?

Pierwszy raz o tym słyszę.

Edit: Oczywiście to nie oznacza, że inni nie mogą mieć tam problemów.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Mam udokumentowany wydatek 4 tysięcy złotych w zeszłym roku na tę stronę

na stronę czy za serwer i domenę? bo ja za zrobienie strony to wsadź to sobie w buty, może będziesz wyższy bo ja nie widzę związku ze sprawą..

mam nadzieję, że będzie zdychał z głodu

za taki txt powinieneś bana dostać. Max, czytasz wątek i pozwalasz na taki plebs?

Co do reszty, to może podasz domenę i numer serwera pod który zostałeś podpięty - na dowód tych jakby nie patrzeć ostrych słów.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Na stronę wydatki. Jak nie ma związku ze sprawą? Poniosłem koszty, inwestowałem w coś co budowałem a z winy usługodawcy straciłem te pieniądze z powodu opieszałości i braku profesjonalizmu.

To tak jakbyś wymieniał instalację kanalizacyjną w domu w jakiejś firmie. Źle by to zrobili i zalałoby Ci dom? Nie widzisz związku ze sprawą pomiędzy partactwem robotników a jeziorem w mieszkaniu? Uważasz, że taka firma powinna dać Ci inną rurę lub fachowca a remont masz zrobić za swoje?

Nie wiem jak Ty byś pisał jak ktoś z dnia na dzień zniszczyłby Twój projekt pomimo tego, że Ty zrobiłeś wszystko jak wymagają.

Na tą chwilę to właściciel tej firmy odbiera chleb mi i mojej rodzinie.

Warszawa starała się interweniować ale bezskutecznie(miejsce gdzie wykupują przestrzeń serwerową). Tam też mi mówili, że bardzo przykra sprawa.

No cóż, kolejna lekcja na przyszłość

Nie omieszkam go "odwiedzić" jak będę w tamtych rejonach

Przed wizytą "wyciśnij wągry" i się lekko ogarnij a jak włożysz garniak to może i mniej awanturującym się staniesz ? kto wie ??

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Telefon do właściciela - przeprosił i powiedział, że dzisiaj będzie działać (3 dni temu).

Nastepnęgo dnia strona nie działała zadzwoniłem - odebrał powiedział, że zmieni.

Nie rozumiem. Przez trzy dni można wznowić działanie trzy razy takiej strony a nawet i 6 razy :)

Skoro była taka ważna to na pewno były robione kopie zapasowe.

Wrzucasz pliki na inny serwer zmieniasz DNSy i lecisz dalej z kasą a nie płaczesz na forum.

bilbord_opublikuj_mini.png

Wrzucasz pliki na inny serwer zmieniasz DNSy i lecisz dalej z kasą a nie płaczesz na forum.

Zgadza się, ale to nie umniejsza faktu, że jeśli za coś bierze się kasę, to jest to równoznaczne z braniem na siebie odpowiedzialności za oferowaną i wykupioną usługę. Dodatkowo znaczna część ludzi posiadających domeny i jakieś tam strony ma blade pojęcie o utrzymywaniu strony, co nie oznacza, że można ich sobie olać.

Pretensje w tym przypadku sa zapewne zawyżone, bo stworzenie samej strony i jej pliki nie mają tu nic do rzeczy. Przecież wygaśnięcie domeny nie oznacza przymknięcia serwera, i swoją zawartość można sobie skopiować.

No chyba, że te 7000 u/m-c przez ten utracony czas potrafi wygenerować taką kwotę (u mnie np dałoby się w kilka dni). Jest też jeszcze wartość nazwy domeny samej w sobie, która też może być duża i może stanowić o wizerunky firmy. Jeśli taki wizerunek był wypracowany przez kilka lat, to może mieć sam w sobie dużą wartość i można znaleźć rzeczoznawcę, który wyceni straty na skutek wygaśnięcia domeny z winy tego, który miał się tym zająć i któremu to zlecono za umówioną zapłatą.

Po prostu trzeba realnie skalkulować ile wynoszą rzeczywiste straty i zdecydować czy warto podjąć jakieś konkretne kroki.

Nie rozumiem was koledzy, czemu się nabijacie i irytujecie kolegę "tonyka".

Ewidentnie został "wydymany", choć zapewne sam też dał ciała.

Ale wasze posty brzmią jak przyzwolenie na dziadowskie usługi i krętactwo.

A później są płacze na sądy, na lekarzy, na kolej, na policję, na rząd i rządzących. Bo dziadostwo i krętactwo szerzy się właśnie z powodu takiego pobłażania i cichego przyzwolenia.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Ale wasze posty brzmią jak przyzwolenie na dziadowskie usługi i krętactwo.

Sam nie toleruje czegoś takiego, ale to

Nie omieszkam go "odwiedzić"

....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ale to

Nie omieszkam go "odwiedzić"

No zgadzam się, to brzmi śmiesznie, aczkolwiek bywają sytuacje kiedy nóż sam się otwiera w kieszeni, ale na pewno nie w takiej sprawie. Zapewne kolega wzburzony i poniosło go. Chyba każdemu zdarza się, że go poniesie i głupoty wtedy lecą jak z rękawa.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności