Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

ceny na stronie są poprawione i takie same jak w panelu przy składaniu zamówień,

adresy są z 7 klas, ale nawet w obrębie tej samej klasy są dość znacznie oddalone od siebie, nie leci to co numerek.

udostępnienie listy IP nie ma sensu, po pierwsze nie ma możliwości wyboru konkretnych adresów przez klienta ponieważ są na różnych serwerach,

po drugie taka lista po kilku dniach byłaby już nie do końca aktualna ( np. część adresów została by sprzedana jako dedykowane).

Arkadiusz nie banuj, wiele osób po prostu woli napisać na forum niż maila do firmy a oferta jeszcze ciepła więc i więcej pytań niż opinii.

W każdym razie jeżeli ktoś ma dodatkowe pytania, to proszę pisać bezpośrednio do firmy

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jestem zdziwiony jak za tak małą kwote można mieć tak dobry serwer.

mam zapleczową strone ponad 2 lata z przerwą i bardzo mi się podoba.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Ja muszę napisać kilka słów:

Od tygodnia nie mogę się tam z nikim skontaktować.

2 razy na 4 zaplecze nie działa... ładowanie ładowanie itd.

Uciec nie można zapłaciłem za pół roku z góry 2 tygodnie temu, a w panelu mam nadal faktura nieopłacona.

Poczekam jeszcze z tydzień może się ktoś odezwie...

Sprawdź czy działa moja strona: www.szambo-oczyszczalnia.pl

Kiedy się nie wejdzie to strona nie działa, a strona na html/css i niewielkie php

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Potwierdzam, czekam aż się skończy abonament i spadam

To jakieś nieporozumienie strony mi nie działąją od wczoraj i nawet nie ma do kogo napisać czy zadzwonić bo numer nieodpowiada.

Ja zastanawiam się żeby napisać do Ukokik bo pomijając to że usługa nie jest wykonywana to nawet nie ma z nimi kontaktu, powinnismy mieć prawo do zerwania umowy i zwrotu kosztów.

SzefoPolska,

szkoda że tylko od wczoraj nie działa a nie od tygodnia, bez przesady.

jest problem z jednym serwerem, do 30 minut będzie ok. Na wszystkie maile są wysyłane odpowiedzi na bieżąco.

MaxPan skoro masz 2 konta to raczej mało prawdopodobne, aby oba były na jednym serwerze więc w tej chwili jedno konto powinno Ci działać?

jeżeli oba nie działają napisz mi loginy na pw to sprawdzę dlaczego.

Najlepszy

dostałem info że na tym serwerze jeden z dysków jest do wymiany.

wymiana będzie w poniedziałek,

wszystkie serwery są online, jeżeli coś komuś nie działa proszę pisać na @

Najlepszy

slawus, nie napisałem ze 2 nie działa ( tak naprawdę sprawdzałem tylko jedno), ja notorycznie limity przekraczam nu i wasze pady i td. Powiem tak nie mowie ze to zły hosting, prosto mi on nie pasuje i tyle ;)

pewnie więcej niż połowa ludzi z forum ma konta u nas, a o padach jak widać bardzo rzadko ktoś pisze ;)

w każdym panelu można sprawdzić aktualny uptime serwera

Max od jakiegoś dłuższego czasu tylko jeden klient ma problem u nas, na dwóch kontach z limitami obciążenia i nie jesteś to Ty na pewno, bo ten klient

ma wiele kont u mnie i jest to jedna z dość znanych na tym forum firm (możliwe że nawet czyta ten temat więc pozdrawiam) .

Nie wiem skąd pady u Ciebie, jak tylko coś się dzieje po prostu pisz maila, sprawdzimy.

Ten serwer nie jest serwerem "typowo" seo, są na nim różne strony, sklepy, firmówki itp. więc na jakieś częste pady nie możemy sobie pozwolić

Najlepszy

pewnie więcej niż połowa ludzi z forum ma konta u nas, a o padach jak widać bardzo rzadko ktoś pisze ;)

Bo już się ludziom znudziło ;d

Nie wiem skąd pady u Ciebie, jak tylko coś się dzieje po prostu pisz maila, sprawdzimy.

Pisałem parę razy na maila .. nie było mi dane dostać odpowiedzi, ale problem po paru dniach się rozwiązał.

W końcu musi mi się zachcieć przenieść te dwie stronki co mam u Was ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności