Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

widzieliście info na facebook, szczyt profesjonalizmu, przecież to trzeba na policje zgłosić:

„Panie i Panowie dowiedziałem się wszystkiego, jest naprawdę tragicznie, Pan Sławomir nie płacił rachunków, jego serwery które wynajmował w serwerowni Śląsk Data Center zostały wyłączone za brak płatności których nie regulował od kilkunastu miesięcy!!!!! O to powód dlaczego nic nie działa. Nie łudzę się już nawet ze odzyskam swoje dane :( :(

https://allegro.pl/duu-pl-znana-domena-i4324343089.html

A to znalazłem szukają informacji na temat awarii, chciał sprzedać domenę duu.pl, niestety cena 65zl nie byla dla niego satysfakcjonująca i wycofał aukcje...

Taki post z FB:

W związku z tym, że właściciel serwisu szybki-serwer.pl pogrywał sobie ze swoimi klientami, mam zamiar wziąć sprawy w swoje ręce i zażądać odpowiedniej rekompensaty. Oczywiście jako pojedyncza osoba mogę zrobić dużo mniej niż jako zjednoczona grupa.

Dlatego wszystkie osoby, które chcą abym negocjował dla Was warunki zadośćuczynienia od właściciela portalu szybki-serwer.pl, proszę o skontaktowanie się ze mną na e-mail: rekompensata.szybkiserwer@gmail.com

Wspólnie będziemy mogli zażądać dużo większej rekompensaty za nasze straty zarówno finansowe, jak i moralne.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

a dla tego że regulaminu nie przeczytałeś który zaakceptowałeś wykupując usługę

............................
EDART nie ponosi odpowiedzialności finansowej za straty poniesione przez abonenta w wyniku utraty danych lub niemożliwości przesyłu danych spowodowane przerwą w dostępie do serwera.

również w regulaminie napisano, że za każde 24h niedostępności serwera 7 dni dodaje do abonamentu, żadnej wzmianki o zwrocie kosztów.

p.s ogólnie slawus mógł by udzielić się na forum i napisać jak jest naprawdę i co klienci mają robić, bo tyle czasu przywrócenie kopii zapasowej nie trwa. Za niedługo TOPik z PIO będzie w TOP1 na wszystkim wiadome frazy a później może to być krzyż na biznesie.

a dla tego że regulaminu nie przeczytałeś który zaakceptowałeś wykupując usługę

............................

EDART nie ponosi odpowiedzialności finansowej za straty poniesione przez abonenta w wyniku utraty danych lub niemożliwości przesyłu danych spowodowane przerwą w dostępie do serwera.

również w regulaminie napisano, że za każde 24h niedostępności serwera 7 dni dodaje do abonamentu, żadnej wzmianki o zwrocie kosztów.

p.s ogólnie slawus mógł by udzielić się na forum i napisać jak jest naprawdę i co klienci mają robić, bo tyle czasu przywrócenie kopii zapasowej nie trwa. Za niedługo TOPik z PIO będzie w TOP1 na wszystkim wiadome frazy a później może to być krzyż na biznesie.

nie masz racji, to że sobie coś tam napisał w regulaminie nie zwalnia go z żadnej odpowiedzialności za dane czy rodzaj usługi który świadczy. Regulamin pierwsze co to podpada pod UOKIK. Sklepy też kiedy pisały że nie ponoszą odpowiedzialności za dostawe/zdjęcia itp. itp.

Zreszta poczytajcie sobie fb, koleś ponoć nie płacił za serwery, wiec w sposób jednoznaczny działał na niekorzyść swoich klientów.

@up tak gwoli ścisłości - od kiedy FB to wyrocznia?? jak ja napiszę na FB, że użyszkodnik Coco_jambo to oszołom i krętacz to przyjmiemy to jako prawdę w 100% ??

coś jest na rzeczy - tego nie neguję - ale nie dzielcie skóry na niedźwiedziu mając jedynie plotki..

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@up tak gwoli ścisłości - od kiedy FB to wyrocznia?? jak ja napiszę na FB, że użyszkodnik Coco_jambo to oszołom i krętacz to przyjmiemy to jako prawdę w 100% ??

coś jest na rzeczy - tego nie neguję - ale nie dzielcie skóry na niedźwiedziu mając jedynie plotki..

to też napisałem "ponoć"

a w dyskusji na fb slav dość szybko i inteligetnie ucial temat, wiec raczej jest cos na rzeczy

inna sprawa, że kontakt z adminem, jakoś serwera, czas awarii woła o pomstę do nieba, do tego na fb blokuje wszystkie niekorzystne dla niego komentarze i uztykwonikow

p.s ogólnie slawus

Jesli to slawus jest właścicielem szybkiego serwera, to przypominam sobie, jak pisał o przygodzie z giełda forex. Moze za bardzo wpadł w jej sidła. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Powiem tak, to jest tragedia. Jeśli to prawda co piszą wyżej, że serwery siadły bo szybki-serwer.pl nie płacił do serwerowni to oszustwo w biały dzień! Zresztą można się dowiedzieć dzwoniąc do serwerowni - co dziś uczynię. Kwestią kompletnie niedorzeczną jest wystawienie domeny duu.pl na aukcji allegro. Jeśli poszła by na sprzedaż to nasze dns-y by nie działały. Jestem oburzony!!!!!!!!!!!! Z tego co widzę odtwarzane są backupy z whmcs (?) userów. I pewnie pewna część klientów straci na amen swoje dane. Masakra!!

co dziś uczynię

Fajnie jakbyś na forum poinformował czego dowiedziałeś się. Obecnie totalny brak kontaktu. Mam coraz mniejszą nadzieję, że serwer zacznie działać.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności