Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Jakieś newsy ?!?

W moim przypadku nie ma nawet wpisu w DNS dla głównej domeny serwera.

Domeny które były hostowane podobnie nie wykazują IP.

Konkretne pytanie - ktoś coś robi z tym na drodze prawnej ?
Chętnie się podłączę pod jakąś inicjatywę.

PE

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Jakieś newsy ?!?

Ja mam jedynie news z wczoraj, że nie mogą znaleźć mojego backupu konta*. Jednak jeszcze nic nie jest przesądzone.

Oczywiście strona nie działa. Myślę, że już jest jej los przesądzony. Jakby mieli backup to wgraliby go ponad 2 tygodnie temu.

Poczekam jeszcze kilka dni, później zainteresuję się drogą prawną

*znaleźli jeden ale bez danych.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

ten człowiek jest prawdopobnie psychicznie chory !!

na facebooku pisze - perfidnie kłamie ze konta działają, bazy odzyskane, pytanie jakie bazy, konto nie działa od 4 tygodni, bazy sa tragicznie stare, tak samo jak domeny!!

domeny przekierowane na serwer nie działają poprawnie smiech na sali, czy ktoś zamierza poza mna to zgłosić na policję nie chce się bawic w pozew cywilny a to jest jawne oszustwo

Szybki-serwer. Nie polecam wręcz odradzam.

Na okrągło awarie. Do tego po awariach znikają wszystkie bazy danych.

Na stronie maja ze profesjonaliści. To amatorzy co nawet nie potrafią robić kopi bezpieczeństwa .

Sam jestem amatorem i myślałem ze mam do czynienia z profesjonalistami i po awarii moje forum zniknęło razem z baza.

Ja jestem amatorem i posiadam stara baza mojego forum bo myślałem ze mam do czynienia z profesjonalistami i nie robiłem sam kopii zbyt często.

Po kolejnej awarii moja baza forum zniknęło i nikt z hostingu niema zamiaru nawet jej przywrócić. Do tego kontakt z nimi się urwał zero odzewu.

Przez tydzień pisali ze już prawie kończą i przez 14 czekałem i w końcu moje forum straciło swoja bazę i dwie strony co tam staly i kontakt sie skonczyl z szybkim serwerem

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Panie i Panowie jest sposób na odzyskanie danych :)!!! mnie się udało :) wszystkie moje strony nareszcie działają :)

Trzeba skontaktować się z firmą w której Pan Florczyk wynajmował serwery (Śląsk Data Center) oni mają wszystkie dane :) pliki, bazy danych, pocztę itp

Założyłem u nich najtańsze konto hostingowe, opłaciłem, przeszedłem prostą weryfikacje czy jestem właścicielem danych które zabezpieczyli i na konto które u nich zakupiłem, zostało wgrane wszystko moje dane, dane są z dnia kiedy serwery Pana F. zostały wyłączone za brak płatności.

Tak więc to co Pan Florczyk pisal o awarii to jedna wielka ściema, żadnej awarii nie było, jego serwery zostały wyłączone bo miał spore zadłużenie w tej firmie, sprawa trafiła do sądu i jest w toku.

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności