Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

rzeczywiście na początku września na jednym z serwerów były problemy - jeden z klientów go zajeżdżał, sytuacja od dawna opanowana.

niestety, czasami jeszcze się coś takiego przytrafia, choć branża seo jest coraz lepiej wyedukowana i prawie wszyscy wiedzą że po to ktoś wymyślił vps aby na nim trzymać to co zwykły hosting nie trawi.

pozostaje mi tylko przeprosić za utrudnienia, nie było mnie w tym czasie, bok działał ale jak widać chyba nie do końca tak jak powinien.

zamiast marudzić i narzekać pomóżcie stworzyć coś extra :)

zapraszam do KONKURSU

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Chyba nie do końca naprawione bo serwer nie działa od godziny, i jak zwykle standardowo zero odzewu ze strony szybki-serwer.pl, można pisać , dzwonić i tak nikt nie odbierze.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

To jest odpowiedź na post Słwusia który przedstawił nową oferę firmy, niestety admini usuneli jego posta o moją odpowiedź na jego ofertę zostawili...

Szczerze, super oferta ale w tej firmie nie skorzystam, za dużo się zawiodłem na was w ostatnim czasie.... I nie pisze nic więcej żeby ktoś mnie nie posądził o celowe zatruwanie interesu.

Albo nie, powiem tak:

Jeśli przez miesiąc nie będzie żadnego padu, a jeśli już się zdarzy to napisze do was maila, i jeśli się odezwiecie w ciągu 6h roboczych, to zwracam honor na forum i powiem że się poprawiło.

Bo jak do tąd to horrorem jest to że serwer czasem nie działa (ostatnio nawet 48h) pozniej 12h i każdy dzwonił pisał a wy byliście na wakacjach, miliście w du**e moje zaplecze i innych.

Jeszcze powiem że pad serwera to dla mnie przerwa w działaniu na minimum 1 godzine.

• 3 tygodnie później...

Minął prawie miesiąc i muszę to napisać: jest lepiej.

TZN pady się zdarzają chyba 3 w ciągu miesiąca zastałem ale o dziwo BOK przez gg działa szybko, zawsze tłumaczy ktoś ze: tak jest awaria już nad tym pracujemy...

Chyba najdłużej to trwało godzinę, wiadomo że coś może się zepsuć, tym bardziej jak czytam ze ktoś się pcha z adderem czy omniadem na seohosting, dlatego dobrze jest wiedzieć że administracja nie śpi tylko czuwa.

To na prawde niebo a ziemia z tym co się działo wcześniej, druga sprawa to że tak powinno być zawsze i wszędzie i nie powinno to nikogo dziwić.

Mam nadzieje że teraz firma nie zmniejszy dostępnego cpu na rzecz nowych kont.

bestos, widzę dotrzymałeś słowa.

te awarie to w sumie nie awarie na serwerach, a problem w serwerowni, jak jeszcze to zniknie to będzie już całkiem cacy.

marpit,

nikt nie dostaje adresów z numerkami po kolei, rozrzucamy jak najdalej od siebie - za wyjątkiem tych osób, które mają wszystkie adresy jakie posiadamy, bo inaczej się nie da.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności