Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

tak na wszelki wypadek, aby znów nie było że coś nie działa skoro działa ;)

bo wiadomo że na forach publicznych o jakieś pozytywne opinie ciężko, jak jest problem, coś nie działa to zawsze ktoś ma czas aby napisać,

jak jest ok to nikt nie pisze, normalka, bo wtedy ludzie pracują, bo mają co robić, jak jest awaria, wtedy jest czas, nerwy i można pisać,

dlatego jestem też trochę zdziwiony że kilka osób jednak znalazło czas aby napisać pozytywną opinię i nie bało się że to spowoduje nagły przypływ klientów i spadek jakości usług,

zwłaszcza że nie uprawiam wszelkich form tzw. "marketingu szeptanego", jakoś nie wyobrażam sobie abym płacił komuś za pisanie pozytywnych postów na forach :)

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Moja opinia o tym hostingu na ten moment jest bardzo kiepska - mam konto hostingowe 11 dni, przez ostatni 2 dni nie działa nic - strony, ftp, directadmin, a bok tylko obiecuje że już lada moment wszystko ruszy, a jest coraz gorzej (teraz już nawet strona szybki-serwer.pl pokazuje "Apache is functioning normally"). Nie wiem ile mogą trwać przenosiny na inny serwer ale 2 dni to stanowczo za dużo i zaraz może się okazać że wszystkie nowe domeny które podpiąłem na serwer pójdą do kosza.

Na ten moment wiem że nic nie wiem czyli nie wiem czy będą podejmowane jeszcze jakieś próby uruchomienia czy jednak administratorzy się poddali (teraz już pewnie mail firmowy nawet nie działa) i jakoś nie chce mi się wierzyć że mam aż takiego pecha że na nowo założonym koncie jest tak długi pad (na żadnym innym hostingu się jeszcze z takim padem nie spotkałem).

Jednym słowem - nie polecam, chyba czasami warto zaufać opiniom w Internecie (a ja postanowiłem zaryzykować mimo negatywnych opinii - jak widać niesłusznie).

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

seo serweru u Sławka jeszcze nie mam, ale koniecznie kupie. mam shared konto - jest ok.

niekoniecznie leży od 3 dni.

szkoda że moderator nie pozostawił pozostałych wypowiedzi, które w jakiś sposób jednak był pomocne userom forum,

Active11, nie musisz szukać, podeślij na @ login które konto Ci nie chodzi, ale mając listy IP szybciej je uruchomimy. Stąd moja prośba aby podsyłać adresy.

Najlepszy

Moja opinia o tym hostingu na ten moment jest bardzo kiepska - mam konto hostingowe 11 dni, przez ostatni 2 dni nie działa nic - strony, ftp, directadmin, a bok tylko obiecuje że już lada moment wszystko ruszy...

ja również podobnie korzystam od kilku tygodni, jednak wstrzymam się z opinią ponieważ przez to co działo się przez ostatnie dni cieżko napisać coś pozytywnego poza tym że jest stały kontakt z adminami.

W każdym bądź razie ja chętnie napiszę coś pozytywnego jeśli będzie ku temu okazja, tak zrobiłem w przypadku tematu o serwerach netart z których korzystam od kilku dobrych lat i jestem zadowolonym klientem, podobnie z chęcią zrobię to i tu..

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

Powiem szczerze że powoli już dostaje doła... miało wszystko działać do 24 w poniedziałek - klapa, we wtorek na kilka godzin zaczely dzialac strony - jest nadzieja, po południu - znowu jakaś awaria, ale podobno to już końcówka prac nad usunięciem awarii.. Szkoda tylko że do teraz cały czas jest to samo!!

Awaria trwa już od 48 godzin - to rekord jak korzystam z różnego rodzaju hostingów od ponad 10 lat!!

Jak Realnie zarabiać online - https://www.zarobic-online.pl/ - mój poradnik, HornSEO - hornseo.pl

cały czas pracujemy, nie jest wesoło,

problem jest taki:

Sorry, okazuje się że DA nie ma dopracowanej opcji robienia backupa dla kont z wieloma IP i praktycznie wszystko ręcznie do poprawki.

Oczywiście jak ktoś nie może to sami poprawimy, ale chodzi o czas, a domyślacie się że jest tego do poprawienia tysiące.

w zarządzaniu dns są dobre IP, ale jak się klikni w konfiguracje domeny, to tam jest inne IP, i się gryzą, więc trzeba każdą domene patrzyc jakie ma ip w dns i takie dodac a to złe usunac .

najszybciej:

www.kurshtml.edu.pl/ip

patrzysz jakie jaest IP

i zmieniasz w DA na takie

a to stare usuwasz , tak jakbyś normalnie w DA zmieniał IP dla domeny.

w strefach dns nic nie ruszać.

Pozdrawiam

PS mam nadzieje że moderator przynajmniej na jakiś czas pozostawi ten post, nie służy on reklamie ani nie robi bok z forum, ma służyć pomocą dla społeczności tego forum, dlatego prosiłbym o pozostawienie go przynajmniej na 24h. nawet jak łamie regulamin.

Najlepszy

slawus -> nie do końca tak, bo np. mi nie przypisałeś do konta tych samych adresów IP jakie były wcześniej - w kilku domenach tak było. Wtedy trzeba usunać wszytkie ip'eki i na nowo dodać z tego z czego można dodać

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Zaczęła się już 4 doba awarii. Trochę to niepoważne że nie wiecie nawet, co oferuje directadmin i jak przenieść dane na nowy serwer. W skrócie - nadal nie wiadomo kiedy i czy w ogóle będziecie w stanie uruchomić domeny. Mało tego - część IP została w ogóle usunięta, zamiast 60 IP mam 50 IP więc nie wiem jakim cudem cokolwiek może działać. Wszystkie domeny na moim koncie albo nie działają (pewnie dlatego że IP w ogóle zniknęło) albo mają komunikat Shared IP.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

...w zarządzaniu dns są dobre IP, ale jak się klikni w konfiguracje domeny, to tam jest inne IP, i się gryzą, więc trzeba każdą domene patrzyc jakie ma ip w dns i takie dodac a to złe usunac ....

By było ciekawiej to dodając zupełnie nową subdomenę do domeny DA czasem przypisuje subdomenie 2 rózne daresy IP (prawidłowy i jakiś z kosmosu). Nie wiem tylko czy to bolączka DA na seo hostingach czy coć więcej ;)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności