Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nawet nie mam dostępu do swojego DA. Domeny padnięte, wyskakuje komunikat Shared IP. Nie mogę się dostać ani do FTP, ani do DA, ani do serwisów.

Wg. mnie takie przenosiny powinno się robić na nowej kopii bazy danych, informując wcześniej użytkowników, oraz informując o wszelkich zmianach w wypadku nowego serwera.

Pad na 4 dni niektórych sporo kosztuje, jeśli chodzi o przychody które również są wyłączone, jeśli strony nie działają...

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja wczoraj 2 godziny wyszukiwałem ip podałem je adminowi dziś okazało się że muszę spędzić kolejne 3 godziny na przypisaniu każdej ze 150 domen do nowego ip.

W połowie mam inne ip niż miałem wcześniej ciekawe jak Google to potraktuje...

A jak za to teraz chodzi zaplecze... Widać 2/3 użytkowników nadal leży... Bo wielu z was jest nieświadomych że wszystko leży.

Mam nadzieje że Admin tego seohostingu się uczy na błędach i więcej nie będzie takiej wtopy.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

wtopa jest ze względu na niedopracowanie panelu DA,

serwer chodzi szybko nie ze względu na to że 2/3 leży, wymieniane były 3 serwery.

nie mamy osobnych serwerów pod seo, wszystko jest wymieszane, konta z jednym IP działają,

coraz więcej kont seo też działa, także dzięki ogromnej pomocy samych użytkowników, którzy poprawiają IP na swoich domenach,

pozostało jeszcze około 1500 domen do poprawienia, więc dziś powinno już być wszystko zakończone,

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

więc dziś powinno już być wszystko zakończone,

W zeszły poniedziałek usłyszałem: po południu będzie ok, w ten poniedziałek: za 2 godziny... .

U mnie sytuacja jest dynamiczna: raz stron nie widać wogóle, potem niektóre znikaja i pojawiają sie, panel raz jest, raz nie, dostepu do zmian ip nie mam. Obecnie działają domeny, które były podpięte po jedno ip (teraz są na innym) za to strony (3 domeny) przypisane do trzech innych ip wyswietlają jakiś śmietnik pełen kodu php. Dłuuuga ta awaria :)

Na wysoki cholesterol - aloes: aloeamer.pl

Fix, opisz wszystko na @ ,login, domeny, problemy

nie tyle awaria jest długa co poukładanie strasznie dużo czasu zajmuje,

skoro piszesz że tydzień temu coś się zaczęło dziać, to znaczy że Twoje konto zostało przerzucone na inny serwer, a następnie znów na inny,

było część kont przerzucanych 2 razy.

Najlepszy

slawus - widać że macie wyjątkowo luźne podejście do tematu, rzekomo od 13:30 przerabiasz dzisiaj moje domeny. Sprawdziłem wyrywkowo - żadna z nich nie działa. Godzinę temu napisałeś mi na PW że "za chwilę" napiszesz jak to wygląda - nie wiem kto z nas tutaj w tej albo jakiejkolwiek innej sprawie uważa, że chwila to ponad godzina (btw nadal nic nie napisałeś) i że domeny mogą leżeć przez 4 dni.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Kiedyś zastanawiałem się nad wykupem hostingu w szybkim-serwerze. Poczytałem trochę na PIO, mnóstwo negatywów więc zrezygnowałem. Ale zawsze zostawiam sobie w pamięci, że za jakiś czas wrócę, sprawdzę, może już warto. Teraz wchodzę i jak czytam jeszcze gorsze opinie niż kiedyś to nawet już nie mam zamiaru zachowywać sobie tego adresu w pamięci. Dla mnie ten serwer nie istnieje i ciesze się, że nie zdecydowałem się tam założyć konta.

pozostało jeszcze około 1500 domen do poprawienia, więc dziś powinno już być wszystko zakończone

Sory slawus, ale możesz mi powiedzieć co robisz na forum po napisaniu takiego postu skoro nadal nie wszystko działa? Cała awaria, to jakiś żart, a postawa Twojej firmy woła o pomstę do nieba. Oczywiście rzeczona "wina DA" zostanie podciągnięta pod działanie "siły wyższej" opisanej w Waszym Regulaminie? Nie chcę być czarnowidzem, ale na Twoim miejscu myślałbym już nad nowym interesem, bo wątpię żeby jakikolwiek myślący użytkownik opłacił kolejny okres rozliczeniowy :)

Websign, u Ciebie jest największa masakra (500 domen) siedzi nad tym osobno pracownik.

mkmak, wypadki się zdarzają, jak widać u mnie nie ma że ktoś zostaje pozostawiony sam sobie, wg mnie nigdy nie było "mnóstwo: negatywów.

Grisham, na forum wchodzę aby klienci którzy są użytkownikami tego forum, a jest ich wielu, wiedzieli co się dzieje, firma ma właśnie 10 urodziny a s-s 5 urodziny,

mam inne zdanie i nie sądzę aby to miało wpływ na być albo nie być firmy, myślący użytkownik wie że różne mogą być jaja, ale wszystko można naprawić, wczoraj nie działała nasza strona a mimo to był nowe zamówienia,

Nie jestem w stanie z braku czasu do każdego pisać o rekompensatach, ale przynajmniej kilka osób ode mnie zostało poinformowanych, przez pracownika też myślę że takie info wyszło, błąd jest w DA, ale to nie znaczy że umywam ręce i radźta sobie sami.

Co chyba widać.

Sytuacja jest nerwowa i napięta na maxa, nie dziwię się wcale bo jak strony leżą to nie jest wesoło, jak posprzątamy każdy z poszkodowanych otrzyma prezent,

Najlepszy

"Grisham, na forum wchodzę aby klienci którzy są użytkownikami tego forum, a jest ich wielu, wiedzieli co się dzieje" - byłoby to naprawdę godne pochwały, gdyby było choć odrobinę prawdziwe. Tzn. oczywiście nie zarzucam Ci kłamstwa, ale powtarzanie od paru dni w każdym poście "pracujemy nad tym, jeszcze chwilę i będzie gotowe" raczej nie daje nam nic, a co gorsza zupełnie się nie sprawdza :D No ale róbcie róbcie...

websign - działa Ci już jakakolwiek z tych stron? Ciekawy jestem jak to jest z tym pracownikiem.

Nie, żadna. Z tymi 500 domenami to też nieprawda, bo dzisiaj skryptem poprawiłem 130 domen o czym slawus wie, a w zasadzie usunąłem i dodałem ponownie te domeny, ustawiłem ip + poszedł upload na ftp i w tym momencie tylko te domeny działają. Z uploadem ponad 1 GB na FTP zajęło to skryptom 2-3 godziny, przy dostępie do serwera podejrzewam że zajęłoby to znacznie mniej. Będę dziwić się każdemu kto po tej akcji zostanie na tym hostingu - mam sporo hostingów różnego typu w tym kiepskich, ale czegoś takiego jak tutaj nigdy nie widziałem i to kilka dni po odpaleniu domen. Nie wiem jak to robi rzekomy pracownik i pewnie tutaj robi znaczy będzie robił albo być może będzie robił. Skrypty też przestały mieć uprawnienia od zmiany chmodów, o czym też w mailu napisałem, ale co tam - przecież to nic takiego, najwyżej 500 domen do piachu pójdzie, to nie sprawa i problem adminów.

Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe

Grisham, sorry, ale nie wiesz to nie wypowiadaj się, pracujemy nad tym, jakbyś czytał po kolei to pomimo tego że niewiele osób bierze udział w dyskusji, to jednak są wśród nich już tacy którym strony działają, to że uważasz że sobie leże wygodnie i mam wszystko w d... to Twoje zdanie i nie mam czasu na dyskusje, jak Ci coś nie działa to pisz @, a jak nie jesteś klientem to pobaw się gdzieś indziej.

Fix u Ciebie ponoć ok jest już.

Najlepszy

Ja siadłem i sam napierd**** w DA(na szczęście działał dobrze), fakt wiele nie miałem(ok. 70 domen) ale wqrwieni klienci mi nie odpuszczali więc nie czekalem na reakcje adminów.

Z tego co wiem, ten bug z nie zapisywaniem adresów IP przy kopiach przez DA istnieje już jakiś czas.

Jedno co cieszy to że teraz strony działają jak burza - mam nadzieje że tak zostanie jak reszta domen sie "obudzi"...

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

ja znam, w krótkim czasie wiele osób dodawało wiele domen, na tym serwerze nowych klientów nie będzie więc jak każdy doda co ma dodać to będzie spokój.

Najlepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności