Skocz do zawartości

[opinie] hosting seo w szybki-serwer.pl

kaiba

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma sensu się kłócić, wątek nie jest aż tak długi więc każdy może w całości przeczytać.

lepiej podeślij mi na pw co jeszcze Ci nie działa, bo o czymś wspomniałeś wcześniej, a info nie doszło do mnie żadne.

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

• Odpowiedzi 345
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

coś stronka szybkiemu-serweru padła. Wątek się zrobił popularny, chciałem ofertę zobaczyć a tu, Fatal error: Smarty error: unable to write to $compile_dir '/home/admin1/domains/szybki-serwer.pl/public_html/templates_c'. Be sure $compile_dir is writable by the web server user. in /home/admin1/domains/szybki-serwer.pl/public_html/libs/Smarty.class.php on line 1093...

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it.

Wszystkie konta padły...ja już mam dosyć, wybacz Sławek ale ostatnie tygodnie to walka mailowa aby postawić wszystko na nogi. Zatrudnicie porządnego admina, który ogarnie cały ten chaos. Proszę o której godzinie w dniu dzisiejszym będą działały wszystkie konta ?

Jakby ktoś miał wątpliwości - nadal nie działa mnóstwo stron (choć to już chyba w ramach nowej awarii), codziennie dochodzą nowe. Nie jestem bezpośrednio klientem szybki-serwer.pl (gdybym był, już kilka dni temu przestałbym być), ale korzystam z wielu stron, które mają nieszczęście tam stać - precle, katalogi. Totalny brak profesjonalizmu ze strony tej "firmy". Stanowczo odradzam - zresztą wystarczy poczytać powyższy temat.

• 2 tygodnie później...
nie ma żadnej nowej awarii, jeżeli jakieś strony jeszcze nie działają proszę o info na pw lub @ a poprawimy.

Info na PW poszło 3 dni temu... do dzisiaj 0 reakcji.

Radosny komunikat na części domen: "This IP is being shared among many domains.To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser."

Przy okazji - jeżeli macie na SS strony proponuję sprawdzić. Możliwe, że macie ten sam problem - bo te IPki to współdzielone.

I do ewentualnych potencjalnych klientów - po prostu nie warto. Szkoda nerwów i stresu.

Jedna wielka piep* awaria (trwa już miesiąc !) i brak reakcji, krótkotrwała poprawa lub obietnice bez pokrycia.

PE

Specjalizacja: Budownictwo. Polecamy najtańsze Płyty PIR - Tanie Blachy i Płyty Warstwowe.
DACHY SOLARNE - Zintegrowane Dachy Fotowoltaiczne 2w1 SOLROOF

nie ma żadnych awarii, wszystkie serwery działają normalnie.

na pw poszła odpowiedź od razu,

na mail z przed kilku minut też, jeżeli miałby nie dojść poniżej wkleję jego kopię, przyda się może też innym osobom:

Serwer działa normalnie, tak jak już wcześniej pisałem, takie coś może wystąpić jeżeli nie wszystkie domeny zostały poprawione, dlatego prosiłem aby Pan je sprawdził.

IP nie zmieniło się teraz tylko przy przenoszeniu, a strony działały jak akurat trafiło się na dobre IP,

teraz Pan trafił na złe i wygląda jakby "znowu coś się u nas zepsuło", co jest nie prawdą.

Nie musi Pan codziennie sprawdzać 60 domen, wystarczy jeden raz sprawdzić czy takie samo IP jest w konfiguracji domen i w zarządzaniu dns.

taka informacje otrzymał Pan nie pierwszy raz.

PS rzeczywiście trudno się domyślić że 60 IP + konto w cenie 299 zł. rocznie to są IP współdzielone

Najlepszy

Tani hosting na Twoją www.

Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę.

Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru ;) konta www od 19zł. brutto rocznie

Ja stanę w obronie szybki-serwer.pl moim zdaniem awarie mogą się zdarzyć (ta co prawda trwała trochę za długo), ale w moich oczach ten hosting uratował BOK działali szybko i sprawnie (no może poza jednym razem jak jeden Pan zapomniał o mnie ) w momencie wystąpienia problemów z symlink rozwiązali to prawie natychmiast mail o problemie poszedł w sobotę odpowiedz też przez niedzielę również wymiana mail i wieczorem już wszytko latało od ok 3 tygodni jest wszystko ok bez problemów zamówiłem u nich dzisiaj(niedziela) domenę i po ok 30min była już aktywna

Mam nadzieję ze mojej wypowiedzi nikt nie odbierze jako krypto reklamy ponieważ jestem zwykłym klientem.

znalazłem ten hosting i zainteresowałem się nim, bo ofertę mają dobrą, ale ilość padów niestety trochę zniechęca... znajomy hostuje u nich stronę, ale na przykład teraz od kilku godzin ona nie działa, czy rzeczywiście są takie problemy ze stabilnością działania, jak piszecie w opiniach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności