Skocz do zawartości

CRM dla pozycjonerów

nutado

crm dla pozycjonerów - zarządzanie klientami, domenami, zapleczem  

36 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy byłbyś zainteresowany systemem crm:

• bez modułu sprawdzania pozycji - niższa cena
      5
    • z modułem sprawdzania pozycji - wyższa cena
      12
    • z wieloma dodatkami w najwyższej cenie
      3
    • w cenie poniżej 300 zł
      15
    • w cenie 300 do 500 zł
      3
    • w cenie 500 do 700 zł - z wieloma dodatkami
      5
    • nie jestem zainteresowany - nie potrzebuję
      4
    • nie jestem zainteresowany - już mam
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie funkcjonalności powinien wg. Was spełniać dobry crm dla pozycjonerów?

Zarządzanie klientami, stronami, monitoring pozycji z proxy, BL, site, wykresy, pracownicy/użytkownicy z określonymi uprawnieniami, zadania z prostym kalendarzem, przypomnienia o przedl. domeny, hostingu.

Co jeszcze?

przydala by sie opcja 'uruchom', tak aby mozna bylo sobie wpisac np 'openoffice sciezka_do_csv_z_rozpiska_struktury_linkowania'

do tej pory musze recznie wchodzic do katalogu i recznie odpalac plik, a taki guziczek bylby przyjemnym fiuczerem ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

przydala by sie opcja 'uruchom', tak aby mozna bylo sobie wpisac np 'openoffice sciezka_do_csv_z_rozpiska_struktury_linkowania'

do tej pory musze recznie wchodzic do katalogu i recznie odpalac plik, a taki guziczek bylby przyjemnym fiuczerem ;)

nie do końca rozumiem, co autor miał na myśli :)

Co konkretnie miałoby się dziać po wciśnięciu tego przycisku?

Chodzi tylko o to, by w systemie wyświetlić zawartość z zewnętrznego pliku csv?

najlepiej aby przekazywal komende do powloki systemowej i niech user juz sobie to sam ustawi co chce miec wykonane

dla klientow ktorych pozycjonuje moge sobie ustawic otwieranie csv, dla klienta dla ktorego systematycznie aktualizuje kilkadziesiat blogow wpisze sobie wywolanie 'blogarki' a dla klienta dla ktorego dodatkowo rowniez rejestrowalem sie na forach tematycznych i robilem marketing szeptany wrzucilbym wywolanie firefoxa z odpowiednim profilem

chodzi o ulatwienie sobie zycia i aby niepotrzebnie nie klikac :)

najlepiej byloby jakby takich guzikow mozna bylo sobie skonfigurowac wiecej niz 1

a swoja droga panel 'notatki' rowiez chetnie bym zobaczyl - nie trzeba by potem klikac aby znalesc dane do logowania itp

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności