Skocz do zawartości

Adsense wpadki z naliczniem?

dargre`

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio praktycznie codziennie notuję wpadki Adsense z naliczaniem poszczególnych klików.

Wpada sobie taki klik za 3-4 EU, po paru minutach jest weryfikowany na kilkanaście centów, albo całkowicie pomijany...

Rekordzista to klik za 12 EU. Tak mam codziennie średnio 2 razy dziennie w ciągu ostatnich 2 tygodni.

Żeby nie było, że nie wiem o czym mówię - to stare konto (6 lat), nigdy nic nie kombinowane, zero ostrzeżeń, przyzwoite dochody. Obecnie obejmuje AS zaledwie jedną domenę, za to przyzwoitą (prawie 1 mln uu/m-c)

Owszem zdarzały mi się kliki za 1-2 EU, ale wszystko było w porządku. Pic w tym, że w dość długiej historii konta takich wpadek jak ostatnio nie notowałem. Dziś już też zaliczyłem klika za 6 EU, po kwadransie zweryfikowany.

Coś się Adsensowi miesza ostatnio....

Ciekaw jestem czy ktoś ma tak samo.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Czemu uważasz to za wpadkę?

Ja to po prostu traktuję jako opóźniona weryfikacja wartości kliknięcia, nic nowego, u mnie od zawsze coś takiego jest.

No trudno powiedzieć co to jest twoje "zawsze"

Ja już pisałem: 6 lat to nie mało doświadczeń jak na Adsense, Ja wiem, że czasem stawki są weryfikowane, ale takich cudów, tak regularnie nie notowałem nigdy jak ostatnio.

No i trudno też uwierzyć w stawki typu 12 EU... to juz raczej nie jest kwestia weryfikacji.

Moje zawsze to 2 lata, bo od takiego czasu jestem w adsense. 12€ faktycznie wydaje się dziwne i raczej niemożliwe, ktoś musiałby się walnąć w kampanii. U siebie widziałem tylko spadki z 2-3€ na 0.2 - 0.3€, czyli proporcja jest zachowana. Tak jak też pisałeś czasami były całkowicie pomijane.

Można by o to zapytać na forum adsense, bo tutaj raczej nikt nie posiada wiedzy skąd takie anomalia mogą być.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

No to żeby już całkiem zaszokować: godzinkę temu kolejny "crazy" klik: wartość 38 EU :)!:)!:P!!

Oczywiście zweryfikowany po paru minutach.

Zawsze byłem zdania, że najlepiej cicho siedzieć, ale może jednak zwrócić imć G. na to uwagę... Pewnie wiedzą, ale może też lepiej by było żeby wiedzieli, że i ja wiem (takie masło maślane), i że się przejmuję.. Jak myślicie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności