Skocz do zawartości

nowy seok - poki co darmowy

pandha

Rekomendowane odpowiedzi

Naliczanie znaków "live" nie działa.

Poza tym - Jest ok. Strony dodane

@edit: podobnie dobieranie dodatkowych kategorii - kategorię mogę wybrać, ale podkategorię już nie bo nie pokazuje mi listy (podczas dodawania strony).

@edit2:

No i jeszcze dodatkowo:

"Strona https://master-seo.pl istnieje już w bazie.

Dziękujemy za dodanie nowej strony do katalogu. Strona musi jeszcze zostać sprawdzona przez moderatora."

ronin napisał(a):
Instrukcja jak dodać wpis jest niekompletna :)

A tak to spoko.

co tam jest niekompletnego?

maniekoo napisał(a):
Ja mogę trochę podkategorii pododawać, tylko w jaki sposób sprawdzisz czy ja np. je sugerowałem :) ?

wyslalem PW

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Cytat
Dziękujemy za dodanie nowej strony do katalogu. Strona musi jeszcze zostać sprawdzona przez moderatora.

Mi się ten element pokazuje poprawnie :)

Poza tym, to można wybrać wpis wyróżniony z koniecznością umieszczenia linka zwrotnego, ale jakiego? W wyborze jest jedynie opcja

Cytat
Wybierz stronę:
czy coś takiego.

Wykonaj wszystko zgodnie z instrukcją i powiedz czy udało ci się dodać stronę. To tylko szczegół, bo dodawanie do seokatalogów jest w sumie proste w porównaniu do sporej części innych skryptów. Z punktu widzenia pozycjonowania ważniejsze jest aby instrukcja jak dodać stronę nie była kopiowana, a sama merytoryka schodzi na dalszy plan.

Lekkie konstrukcje stalowe na potrzeby budownictwa mieszkaniowego i przemysłowego - projekt, wykonanie, montaż.

Dodałem kilka podkategorii np. copywriting, stomatolog itd. Proszę o akceptację, to dodam pod to także stronki :).

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności