Skocz do zawartości

Pozycje w Google Onet WP

viras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

spoko, zrób tylko tak, że jak ktoś już sprawdza w onet to niech zostanie zaznaczony onet, bo przeskakuje do sprawdzania w google...

ostatnio coś takiego gdzieś wstawiałem więc poniżej masz gotowy kod

if ($_GET[engine]==100) { $checked100="checked" }
if ($_GET[engine]==200) { $checked200="checked" }
if ($_GET[engine]==300) { $checked300="checked" }

odpowiednio w formularzu przy każdym z pól radio dodaj $checked100, $checked200, $checked300, hmm... tylko zdaje się że musiałbyś napierw zdjąć przekierowanie do tego domyślnego ustawienia

i jeszcze zrób coś z wyborem DacaCentów - jak sprawdzasz dany IP - to po sprawdzeniu niech zostanie ten wybrany

nie wiem jak się mają formalnie takie narzędzia do zasad korzystania z poszczególnych wyszukiwarek, chyba że w każdym przypadku korzystasz z API ale Onet ani WP API jeszcze nie mają.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Naprawdę super narzędzie, codziennie z niego korzystam:) Co do pomysłów to przed sekundą wpadło mi do głowy;), że można by przy każdym słowie kluczowym link do wyszukiwarki dać żeby zobaczyć pozycję strony na dane słowo z poziomu wyszukiwarki np. w celu zrobienia szybkiego screenshot'a. Tak mi teraz to do głowy wpadło;)

Co oznacza liczba w nawiasie?

Casami w wynikach wyszukiwania jedna domena powtarza sie kilka razy, w nawiasach jest pozycja wliczajac wszystkie powtorki czyli taka jak przy normalnym wyszukiwaniu w przegladarce. Przy obliczaniu pozycji rzeczywistej kazda domena jest liczona tylko raz, powtorki sa ignorowane.

Taka drobnostka :D

w zdaniu: Pokaż Google PR (perwsze 50 stron) zjadłeś "i" w wyrazie "perwsze" :)

Nie wiem dlaczego ale narzedzie nie dziala. Wszedzie mam "---" brak wynikow, mimo ze strona np. w google jest na 11 pozycji.
Też tak mam, Strona https://chemianet.w.interia.pl słowo: chemia

Edycja

to dzieje się kiedy pole adresów ustawione jest na "www.google.pl" (domyślnie). W pozostałych widać wyniki.

Совместное Украинско-Польское Предприятие УКРМЕТАЛЛСЕРВИС FOSECO

Chyba cos sie kaszani nie wiem czyz tylko mi?

Czasami gubi wyniki troche adresy poprzedzajacych stron i jak sie nic nie wpisze to wyswietla {LOG_ROWS} i {RESULT_ROWS} .. pozatym klasa, gratulacje, zbukmarkowane.

PS. Z tym google.pl tez mi nie wyswietla zawsze ..

No i po co Ci te reklamy ??

Działa fajnie

ale wygląda na to, że można szukać tylko raz.. następnym razem daje jakieś dziwne stringi:

' {RESULT_ROWS}

{LOG_ROWS}

Jak otworzysz w nowym oknie to działa ok za pierwszym razem, a potem znów to samo :D

Tomek

"Niewiedza nie oznacza głupoty, podobnie jak ciemność nie oznacza ślepoty"

Famous Quotes

Bible Verses

Sorrki troche namieszalem dla tego te bledy. Teraz powinno dzialac jak nalezy. Blad z jtaw.webpark.pl tez naprawiony. Ograniczen w uzywaniu nie bylo i niema. Mozece uzywac ile razy sie chce.

Dodalem dzis sprawdzanie PR konkurencji do 50 pozycji, niby dziala :D Chetnie dodam jakies nowe funkcje lub wyszukiwarki dajcie znac co trza. Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności