Skocz do zawartości

Sieć w modelu CPM

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Poszukuję sieci rozliczającej wyświetlenia bannerów, interesuje mnie kwota na czysto min. 1zł [mile widzane min 2;)] na czysto za 1000 wyświetleń bannera 728x90. posiadam stronę ~7k uników dziennie, 100-150k wyświetleń dziennie. Interesuje mnie jedynie CPM ponieważ użytkownicy są dosyć leniwi i klikalność mam tylko na poziomie ok. 55 kliknięć w taki banner dziennie. banner jest umiejscowiony na wszystkich podstronach, prawie na samym dole każdej strony. Ktoś poleca jakąs sprawdzoną wypłacalną sieć z którą można nawiązać współpracę odnośnie umiejscowienia tylko w jednym miejscu ?

Dziękuję za odpowiedzi i mam nadzieję że dobry dział :)

Doidam jeszcze że testowalem medici-interactive, bylem zadowolony ale od paru dni mają problemy z wyświetlaniem reklam. Początkowo też było troche problemów z kodami. 31.05 czekam na przelew środków.

A może netsales, mają dostępne dobrze płatne reklamy za kliknięcia. Obecnie za kliki w reklamę Internet exploler płacą po 0,2 zł. Więc jeśli ty masz około 50 kliknięć dziennie to zarabiałbyś nawet 10 zł za dzień !

Będę wdzięczny jak zarejestrujesz sie z mojego reflinku: Kliknij tutaj

Dieta kopenhaska -najskuteczniejsza dieta !

Najnowsze stylizacje modowe !

A może netsales, mają dostępne dobrze płatne reklamy za kliknięcia. Obecnie za kliki w reklamę Internet exploler płacą po 0,2 zł. Więc jeśli ty masz około 50 kliknięć dziennie to zarabiałbyś nawet 10 zł za dzień !

Będę wdzięczny jak zarejestrujesz sie z mojego reflinku: Kliknij tutaj

no to mega jak google adsense daje mi średnio 0,12 euro za kliknięcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności