Skocz do zawartości

sample web orc

qwerty10000

Rekomendowane odpowiedzi

https://ocr.125mb.com/ocr.html , można przetestować szybkość .

detekcja typu captchy będzie zrobiona po filename

aktualne ustawienia

"capcha.png" [ type: "phpbb2" ]

"capcha.gif" [ type: "smf" ]

brak phpbb3 wawe - bo skuteczność jednak wynosi tylko około 30 % - więc mało

dzisiaj można testować

nazwa phpbb - obsługuje obrazki phpbb1,phpbb2,phpbb3

nazwa smf , obsługuje obrazki smf1a , smf1b

Testowałem dla prostych captcha z smf no i działa bezbłędnie :) IMHO śmiało możesz myśleć/działać w otwieraniu usługi płatnego serwera OCR i to jak najszybciej, bo liczba for do zaspamowania z dnia na dzień maleje.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Popieram, sam chętnie skorzystam w kolejnych softach. Byle jakieś api dać i ceny rozsądne to będzie na pewno duże zainteresowanie. No i rodzimy produkt, gratulacje :)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Ale to musi być "kute żelazko póki gorące" do tego płatności online, API czyli to co w decattcherze i wskazane gdy będzie cenowo konkurencyjne z hinduskimi decattcherami "The price is $2 for 1000 CAPTCHAs. " :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Od razu możesz szykować na sprzedaż listy for do postowania, bo dużo osób jest wstanie napisać własne submitery.

proponowana cena to 1 $ za 1000 captch rozpoznanych z pewnością np 75 % .

proszę nie wysyłać nie obsugiwanych typów - one mogą zrobić crash serwera , więc serwer bedze w przyszłości restartowany co jakiś czas .

i teoretycznie może być uruchomiony w 4 kopiach , po jednej na cpu .

Od razu możesz szykować na sprzedaż listy for do postowania, bo dużo osób jest wstanie napisać własne submitery.

ale czy takie wydajne jak mój ? jak komuś uda się napisać szybszego to niech napisze .

ja nie widziałem submiterem (poza moim ) co by mógł obsugiwać wszystkie rodzaje forów , blogów , i innych typów

jak ktoś kupi listy to możemy zrobić porównanie skuteczności (ile przyjdzie emaili , na ilu kontach uda się zalogować , ile napisać postów )

proponowana cena to 1 $ za 1000 captch rozpoznanych z pewnością np 75 % .
Cena chyba jest OK ... jak Byś do tego userą systemu dorzucał listę for z captcha kompatybilnych z OCR to by miało to ręce i nogi ;)

--------

@ale czy takie wydajne jak mój ?

Ale gdzie jest ten Twój hmmmm nie Udostępniasz go.

Może w tym temacie pozostańmy przy jednym systemie - przy płatnym serwerze OCR ... kto i jak go wykorzysta niech leży w gestii jego użytkownika.

Submitery w PHP można napisać stosunkowo szybko na programy okienkowe bym nie stawiał, bo jest z tym znacznie więcej pracy i nie ma gwarancji, że za tydzień/miesiac Cię znudzi "biznes" i zwiniesz swój serwer = usługę OCR :)

lista for jest mała , przyszło 60.000 emaili , 30.000 udało sie zalogować , a na 15.000 ..

submiter narazie nie na GUI , tylko pojawią sie consola w której należe podać scieżke do profilu.xml , w krórym się ustawia rózne opcje . w przyszłości jak wymysle jakiś fajny wygląd przy pomocy rebgui ,uzbieram na serwer , licencje na kompilator to wydam submitera na linuxa lub windowsa .

No, a co z tym serwerem OCR - będzie coś z tego ?

Mion -> "An incredible low price of $1.39 for 1000 solved CAPTCHAs." wiec nie wiem czy cena jest OK, po 1 tu masz obsługę recaptchy a więc niby najtrudniejszej do pokonania :)

Natomiast na pewno przygotuj możliwość "odesłania" błędnie odczytanej captchy tak jak w innych decaptcherach, bo jeśli np. rozpozna 75% a mam zapłacić za 100% to niezbyt mi się podoba ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@wiec nie wiem czy cena jest OK, po 1 tu masz obsługę recaptchy a więc niby najtrudniejszej do pokonania

Tylko, że reCaptche przepisuje człowiek i trwa to ok 30 - 40 sekund, poza tym raczej w wypadku OCR' qwertego mowa o innych captchach i atutem jest szybkość dekodowania. Wątpię, że w wydaniu qwrtego taki system powstanie wiec obecnie nie ma co polemizować o cenie usługi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności