Skocz do zawartości

Sztuczki i kruczki

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jest prostszy trick na TOPy :shout:

Musisz zalozyc konto w gmailu i byc NON STOP! zalogowany.

Wtedy dostajesz bonusy od Googla.

Twoje IP zapisywane jest w bazie webmasterów.

Roboty googla widzac ze jestes aktywny, podbijaja ci pozycje.

Wchodząc codziennie po kilka razy na swoja strone, podbijasz ja do TOP1.

Najlepiej zeby zalozyc kilka kont i ze wszystkich wlazic po zalogowaniu.

Sprobuj :)

:)

O_o

Mozesz np zaklocic botnetem dzialenie stron konkurencji.

Aj Ti ..... Niegrzeczny :shout:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja polecam magię Vicca. 8 odpowiednio przeprowadzonych sabatów i masz TOP jak nic na wszystko :) Swoją drogą czy taki topik nie powinien raczej znajdować się w dziale z dowcipami?

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Wystarczy zwykły mail do google: "Poproszę o pierwszą pozycję dla strony www.twojastrona.pl", sprawa rozwiązana

Strony WWW Rzeszów - Serwisy, sklepy internetowe, grafika i wiele innych zapraszam :)

Poradnik tworzenia stron internetowych - czytać i komentować :)

Projektowanie ogrodów Kraków

Wystarczy zwykły mail do google: "Poproszę o pierwszą pozycję dla strony www.twojastrona.pl", sprawa rozwiązana

No tak, zawsze zapominamy o tych najprostszych, najbardziej oczywistych rozwiązaniach.

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Jeśli chodzi o kruczki to chyba nie będę w stanie pomóc, ale jest pewna sztuczka - otóż należy napisać nowy temat na forum, wstawić link w stopkę i poprosić admina o jego zablokowanie. W ten sposób zawsze będziesz w top 1. Sprawdziłem u kolegi na monitorze - też działa.

PS. Jest jeszcze coś, to chyba kruczek...

Możesz napisać do Adobe, żeby wymienili się z Tobą linkami w stopce

Zaloguj się do konta google, wpisuj frazy pod którymi się pozycjonujesz, odnajdź swoją stronę i na nią klikaj oraz oznacz ją gwiazdką. Kilka takich zabiegów i jesteś pierwszy w G pod frazami które Cię interesują.

... ;-)

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności